Nema veze brand, već čipset. Brend sam unificirao jer je jedan kupac tražio baš tako i svidelo mi se. A koje proizvođače memorije favorizuje određeni proizvođač matičnih ploča svako ko je iole pismen (ne odnosi se na tebe naravno) naći će odgovor u knjižici koju dobije sa matičnom pločom, a ako je nije dobio neka pita onog od koga je kupio zašto je nije dobio. Da si pročitao post koji si citirao i da si se malo interesovao o tome shvatio bi.
Pogledaj svoj komp, savršen je. Bi li nekome savetovao memoriju PQI 1GB/667 ili Kingston 1GB/800? itd.
@vukasin
Stvarno sam se trudio da razumum tvoj pretposlednji post, ali nisam uspeo. Ovaj poslednji tek ne razumem, a to nije zato sto sam neiskusan
😉.
Ja sam uz GA P35 DS3 dobio knjizicu i ne pise nigde naravno koje memorije se "slazu" sa njom.
Idi na GA ili ASus-ov sajt i odes lepo na specifikacije ploca, pa na testirane memorije, ima ih mali milion koje su oni testirali i potvrdjuju da rade sa njihovim plocama, i plus sto naglasavaju da je to spisak memorija koje su oni probali (ne mogu naravno da probaju svaku memoriju koja postoji na ovom svetu).
By the way, ja sam hteo da kupim PQI, ali nisu imali.
Ne fali nista PQI, ni Apacer, ni Elixir, ni TakeMS memorijama.
Jednom clanu (da ne kazem drugu clanu
🙂) sa ovom foruma PQI ide na 1 GHz. To sto ja imam Kingston uopste mi ne garantuje da kad bih overclockovao da bih stigao do tolike cifre. Poznato je i da se Apacer AM1 553 klovao kao lud.
Dakle, to su nekad bila davna vremena kada su se komponente uparivale po proizvodjacima ili chipsetovima..., a pretpostavljam da ti pripadas starijoj gardi kompjuterasha. Sto bi rekli Rolingstonsi "
Old habits die hard" :guitar:.