Šta je novo?

Za G klan

The GAME

Čuven
Učlanjen(a)
21.12.2002
Poena
601
za Predia Highlader-a i sve G-ovce posto pojedini cobani na RUR-ovom forumu svki thread moraju da zeznu zato te ovde pitam. Kako da uradim streaf jumpove u CS 1.5 ukoliko se to tako i "zove". Znas sigurno vise kombinacija jumpova i cucnja (valjda) pa se odredjeno vreme (nekoliko sekunda) brze kreces. PLZ.

Pa evo, veoma je prosto ustvari, meni je recimo skok na scrollup i prvi put skocis i dok si u visu cucnes i nastavljas da skaces levo desno.Ako me razumes, znaci prvi put kad skaces necucis vec u toku skoka cucnes i nastavis da vrtis skrolic to jest skok i kako skaces, levo znaci vuces misa malo na levo tako i strejfujes levo i da veoma je bitno da pustis napred 🙂🙂i nezaboravi da drzis cucanj do kraja.
pozdrav

Kolko ja znam to ne funkcionishe u cs 1.5 zbog stamine tj. umora koji se javlja posle prvog skoka i koji te uzasno usporava. Stoga ni strafe jumpinga vishe nema.

lepo

kazu ljudi,ne moze u 1.5

OK, ali ako je to tacno kako onda recimo kada je igrao BMF (iz NS-a sam) gari kao u de_aztec kao CT je stojao na i cuvao most iza onih kamena (znate kojih sigurno =) i video da mu preave rush i "poleti". Kasnije su mi ondi rekli da je to strefj.

to je onda davno bilo 😉
ne moze covece moze 3 skoka ali to te nece odvesti nigde

ne moze ni jedan a kamoli tri. Sad ti skakanje sluzi samo da skocish na neshto.

gresite ljudi moze da se uradi ali veoma tesko i mora da bude veoma precizno uradjeno 🙂🙂 ali zadnji skok te uvek uspori tako da se neisplati sem za bezanje ili nesto tako pa sad sami zakljucite
pozdrav

ludi li ste 🙂 ima ljudi koji znaju da skachu po celoj mapi bez prestanka...video sam to kod nekih Gjevaca i objasnili su mi, ali nikako ne mogu da uradim vishe od nekoliko...

pa i ja znam da oze posto znam to da uradim i mislim da sam u gornjem postu na pocetku objasnio kako se radi
pozdrav

ako bi neko od vas bar malo citao ono sto pise u dokumentaciji CS-a primetio bi da je izbacen bunny jumping sto znaci da stari strafe vise nepostoji. Nekoliko skokova moze da se poveze ali to je dobro samo ako znate da pucate u trenutnku doskoka. Elem po default setovanjima Strafe jump NOT possible!

lepo kaze ji
bolje se uci da igras da setas da se nestekas ...nego to da ucis ..
poz:whip

pa naravno da je bolje da uci da seta jel strejf ce tek nauciti kad nauci to logicno 🙂🙂
pozdrav

Nazad
Vrh Dno