Šta je novo?

Za Broza - opet

Goxy

Čuven
Učlanjen(a)
06.03.2002
Poena
710
Eto ja sam konacno resio moj problem. Vratio sam Club3D Radeon 9700, oni meni pare a ja odem na drugo mesto i Kupim Gigabyte Maya II Radeon 9700 Pro koji radi kao sat. Morao samm da doplatim oko 100e ali sta da se radi. Jeste da rezultati i 3d marku u odnosu na Club3D sa Cat 3.2 drajverima jedva da odstupaju neso vise od 100 poena (Club3d Radeon 9700 - 13140, Gigabyte Radeon 9700 Pro- 13260) ali meni je bitno da radi i ne pravi cold boot i slicno. No, interesuje me jedna stvar. Posto sam video da na disku sa drajverima pored drajvera ima i nekih drugih stvarcica koji nisam video na CAT 3.2 ili omega kao npr. Hydra Vision i slicno interesuje me cemu te stvarcice sluze i da li da ih instaliram?

A sta mislis da malo procunjas po ATI-jevom FAQ-u, Rage3D forumu i tako dalje, poor Broz mu ovde dodje kao PR ATI-ja za S & CG...:) :(

Hydra Vision sluzi ako imas dva monitora, pa rasporedjujes/razvalcis desktop na dva polja, za te ostale "stvarcice" ...pa nisi ni jednu konkretno naveo ! :confused:

XaN je napisao(la):
malo nesto imas markova ja sa HISom imam 16k

Pa to zavisi malo i od konfiguracija. Ako imas AMD koji je brzinski slican mom P4-2,4B i neku dobru plocu - eto ti razloga. A zavisi i koji mark furas kod mene je onaj najobicniji 2001 nije SE ili slicno, a i zavisi o d drajvera na novoj OMEGI imam sigurno vise a da ne pricam za CAT 3.1 za koje i dalje tvrdim da su najbolji ali me mrzi da ih instaliram. ZA sad mi je ovo dovoljno, ionako ne postoji nista da bi iskoristilo i ovaj potencijal. A sto se tice HIS-a, ja i dalje mislim, a jednom sam to i rekao da su HIS kartice po meni "powered by ATI" najbolja resenja naravno odmah iza Built by ATI. Evropa je evropa, a tajvan je tajvan. Jedini razlog sto sam ja pazario Gigabyte je to sto nisam nigde uspeo da nadjem ni HIS-a ni Saffir-a ni Herculesa, a pogotovo ne nista jace od 9500.

goxy gde si kupio karticu i za koju lovu

MSC je napisao(la):
goxy gde si kupio karticu i za koju lovu

U Anetu (slobodana penezica 35, 011/361-25-25) za 360e ali mislim da im je bila zadnja posto sam im je skinuo sa rezervacije. Ovo je kod nas kriminal jer nigde nema da se kupe ovi jaci radeoni, ja sm ovaj jedva nasao.

Da li mogu da nabave jos? Da li uopste nabavljaju to...

Nazovi pa ih pitaj. Jer sto se tice jacih radeona u BG'u ima u ¨Desku¨ no name i jos je i skuplji nego ovaj Gigabyte

Nazad
Vrh Dno