Laza
Čuven
- Učlanjen(a)
- 05.09.2001
- Poena
- 765
Moja oprema
- CPU & Cooler
- AMD Ryzen 5 7600X 4.7GHz & Thermaltake Toughair 510
- Matična ploča
- AM5 Gigabyte B650M AORUS ELITE AX DP/M.2/DDR5
- RAM
- DDR5 32GB 5200MHz Kingston Fury Beast 2x16GB
- GPU
- MSI Radeon RX 5700 XT, 8GB, 256-bit, RX 5700 XT MECH OC 8G
- Storage
- M.2 NVME 1TB AData 5000MBs/4200MBs
- PSU
- Be Quiet Pure Power 12 M750W BN343 Gold Modular
- Kućište
- Fractal Design Define R4 Black Pearl
- Monitor
- IIYAMA ProLite 27, ULTRA SLIM LINE, WQHD, IPS, 5ms, FreeSync, Zvučnici, XUB2792QSU-B1
- Miš & tastatura
- LOGITECH MK470
- Pristup internetu
- Optički internet
Kada pokušam da pretražim forum po postovima po svom korisničkom imenu ne dobijem nikakav rezultat, odnosno dobijem samo teme sa stare verzije foruma. Već sam postavio ovo pitanje i odgovor je tada bio da forum nije indeksiran i da će indeksiranjem biti rešeni ovi problemi. Ne znam da li je to tačno, ali dizanje indeksa sigurno ne traje mesec dana.
Izvinjavam se što sam otvorio novu temu za ovaj problem, ali baš zbog tog problema ne mogu da nađem staru temu u kojoj sam ga prvi put prijavio,
Kada forumu pristupam preko Tapatalk aplikacije, klikom na dugme "participated" odmah dobijam izlistane teme u kojima sam učestvovao. Kako Tapatalk uspeva da izvrši ispravnju pretragu?
Izvinjavam se što sam otvorio novu temu za ovaj problem, ali baš zbog tog problema ne mogu da nađem staru temu u kojoj sam ga prvi put prijavio,
Kada forumu pristupam preko Tapatalk aplikacije, klikom na dugme "participated" odmah dobijam izlistane teme u kojima sam učestvovao. Kako Tapatalk uspeva da izvrši ispravnju pretragu?