He He He ..po tome je benchmark forum josh gori od youtubeLOL ovde chak nema ni smeshnih filmova niske rezolucije i loosheg zvuka
![]()
Ali stvarno mnogi ljudi ne umeju da izadju iz svoje koze i stave se u tudju kozu (tipa direktora koji placa coveka za 8 sati rada, a ovaj radi samo 2 - 3 sata ?!?! jer jase YouTube)
A kako su se direktori našli tu gde su se našli i zaposlesni našli tu gde su se našli?
Sa strane svog posla (Admin) YouTube je kod mene u firmi u trenutku postala tolika zaraza da je dnevno po zaposlenom potrosnja bandwith-a bila oko 20-40Mb, a inace na mom reonu ima oko 150 ljudi.....e sada pomnoziti (uzmimo srednju vrednost 30Mb x 100 ljudi = 2,92 GB / dnevno...namerno sam uzeo 100 ljudi, ne 150....aj da kazem da ih je bar 50 zaista radila....)....
Neki bi rekli "ne moguce", a ja uz WebMarshal (proxy) sa reportovima kazem "itekako moguce"....
Rezultat : sajt je stavljen po zabranjenu listu, i problem resen...nakon nekoliko prituzbi sam rekao ljudima: "Uzmete lepo slobodan dan ili godisnji odmor, pa kuci na komp. pa udri po YouTube-u....."....
Naravno, da ne bude da sam poslenji dzukac, i dalje radi MSN mesindzer
Ali stvarno mnogi ljudi ne umeju da izadju iz svoje koze i stave se u tudju kozu (tipa direktora koji placa coveka za 8 sati rada, a ovaj radi samo 2 - 3 sata ?!?! jer jase YouTube).....da ne pominjemo onda brzinu linka koju uspore istime, pa jos ako imate i mail server dobijate zakasnjenje pri slanju elektronske poste, itd, itd....
Ovaj svet bi bio mnogo lepsi kada bi ti direktori mogli da izadju iz svoje koze i stave se u tudju kozu (tipa radnika koji svakog dana prodaje 8 sati svog zivota a za koje pare !?!)
H.U.D. je napisao(la):pa, jel i tamo net uzimate preko Telekoma Srbije, pa da je tako skup da firma uzima link sa merenjem protoka a ne flat
Mislim da bi trebalo otvoriti podforum Racunarska etika?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari