Šta je novo?

z270

Ja bih uzeo Z270-A, obicno su bile bestbuy u tom segmentu svake serije. A giga kuburi sa BIOS-ima samo tako.
 
Onda Gigabyte odmah ide na duzi odmor. Jos necije misljenje. Hvala. Kad madjari pocinju sa spustanjem cena? Od ovih nasih nema leba.
 
Taj Asus je u SAD oko 170$ bez poreza, tako da ne očekuj značajnu/ikakvu promenu cene u skorije vreme. Zapravo čudi me da ovde nije ni skuplja. Doduše u EU je 170€
 
Poslednja izmena:
Kod madjara je 186 eura. Euro je 123.5, sto je oko 22900 dinara. U Benchu Asus z270-a kosta 2399 dinara, sto znaci da ce u Emmiju biti jeftinija za 1000, a ako madjari zele da budu konkurentni, morace da spuste cenu. Tako je bilo sa Asus z170-a. U Emmiju je 19590 dinara, a kod madjara oko 16900. Isti koncept vazi i za procesore. Ali hvala u svakom slucaju. Znam da nece doci odmah do korekcije, ali nadam joj se kao i svi drugi.
Vec ako kupujem plocu, da idem na posledjnu generaciju. Normalno ne zelim ni da me deru kao bizona.
 
Poslednja izmena:
Plocu uzmi kod nas, nemoj zbog sitne razlike u ceni da rizikujes garanciju...
 
Poz. ja se dvoumim koju da uzmem od ove dve
ASUS ROG MAXIMUS IX HERO ili ASUS ROG MAXIMUS IX CODE?
Neki predlog
Hvala
 
Poslednja izmena:
Šta mislite koji je bolji izbor GIGABYTE Z270 Gaming 7 ili ASUS IX HERO? Obe su testirane na sajtu (odlično se pokazale) i obe su sličnog cenovnog ranga (giganyte nešto jeftiniji).
 
Kada birate izmedju ASUS i GigaSHIT ploce uzmite ASUS bez ikakvog razmisljanja, u stvari nemojte ni birati izmedju tih proizvodjaca, UVEK uzmite ASUS.
Zasto?
Cudno je cudo koliko znaju biti mušičave i izbirljive GigaSHIT ploce i kako im NEumeju napraviti valjan bios.
 
Ume Giga da bude mušičava i nije bios baš najbolji ali ume i asus da crkne posle 6 dana rada!Izaberi ono što tebi najviše odgovara, manje ili više sve je isto sra*e!
 
Ume Giga da bude mušičava i nije bios baš najbolji ali ume i asus da crkne posle 6 dana rada!Izaberi ono što tebi najviše odgovara, manje ili više sve je isto sra*e!

Sinisa se napati s Asusom al generalno nema pravila, mada cini se da je Asus generalno bolje ploce napravio sto se tice chipseta z170. verovatno i z270.
 
Ma da, još nije stigla, 45 dana je rešavanje garancije!Ali to u drugoj temi.Generalno se sve sada lošije radi, da li su to lošiji procesi tj radi se samo što više i što brže da se u trenutku potražnje proda što više ili se to radi sa namerom to neznam.Prošlo mi je dosta ploča kroz ruke, apsolutno svaka i svaki proizvodjač je imao neku manu i neku prednost ali crkavao mi je najviše Asus, možda slučajnost.Kao što mi je najmanje crkavao asrock ili što mi je ploča sa čuvenim KT400 radila besprekorno pored svog mučenja i maltretiranja.
 
Poslednja izmena:
ROG ploce jos uvek nemaju konkurenta. Gigabyte ne ume da napise BIOS uopste, ni Aorus ploce koje su im top ponude nisu imune na to. Bagovi kakvi oces.
 
Asrock je nekad bio jeftini Asus a premasuju ih sad u nekim segmentima. Dok se Giga. srozao...

Послато са LG-H815 уз помоћ Тапатока
 
Deluje OK, ne znam koja bi joj se mana mogla naci. Procesljaj recenzije ako imaju negde, pa baci pogled na naponsku i sta ti treba od konektivnosti. U nekom rangu oko 150-200e sve su manje vise OK, samo trazi sta ti treba i BIOS kakav imaju ako hoces ozbiljan OC.
 
Asrock je nekad bio jeftini Asus a premasuju ih sad u nekim segmentima. Dok se Giga. srozao...

Послато са LG-H815 уз помоћ Тапатока

U cemu je Asrock presisao ASUS?
 
Bez uporedjivanja sa Asusom,razlika nebo-zemlja;)

Ovo pricam gledano sa strane OC-a ostale dzidz midje me ne zanimaju :D
 
Poslednja izmena:
Ako gledaš OC pa šta bi rekao za Asrock OC Formulu?Lično sam imao z87 oc formulu čim se pojavila i tvrdim da nije bilo bolje ploče za z87.Mislim da je to dokazano i na mnogim takmičenjima.
 
Ima Asrock nekoliko odličnih modela, naračito ako se i cena uzima u razmatranje.
 
Momci bolje ovo da preskocimo, da ne spamujemo ovu temu coveku i da napravimo novu temu Asus fanboy's claim that .... :) Ili Asus vs... :) pa da se tamo prepucavamo sta je bolje.
 
Poslednja izmena:
^
U pravu si kolega,samo nisam niciji fan osim svog dzepa :D
 
Nema problema kolega, onda bolje tema Asus vs... svi ostali pa da se tamo druzimo. :) P. S. Asrock su povoljnije ploce, uglavnom, ne placa se flashy marketing.
 
Evo mozda mi sledeca ploca bude Asrock tako da toliko o fanboizmu :)
 
Necemo da poredimo koliko je svetskih rekorda u OC oboreno sa ASUS ROG plocama, a koliko sa Formulom ;)

Slazem se da je Formula vrh ploca, ali ROG ploce od Hero pa nagore su jednake/bolje. S tim da Asrock ima jos dosta da radi na biosu da sustigne ASUS.
 
A da za BIOS sam zaboravio,tu je cika asus dotore,nego tu je bratela da me dopuni :D
 
Nazad
Vrh Dno