За моју (кућну) адресу, провера услова за прикључење посредством МТС сервиса приказује да услова има, али када се за то пита Yunet, онда - нема!

Ексклузиву уличних радова на прикључењу има искључиво МТС. Yunet се можда избори за понеког корисника у солитерима.
Комш'а до мене има МТС оптику, да ви'ш како може, добрано су узорали околину да би успоставили прикључак.
За мене пак, као Yunet корисника више од деценије, то ипак није могуће.

МТС понуде не узимам у разматрање, прескупе су.
Сарадници, односно сараднице из СУ представништва су ипак издејствовале сагласност за прикључење.

Другари из локалног партнерског предузећа су зачас спровели шта треба - без икаквог ископа/укопа, кабел је већ био у фасадној кутији, улични ормар је недалеко, у кући је разводни пут био спреман...
Непосредно након прикључења
Nokia WiFi Beacon 3.1 и кратког тел. позива, веза је успостављена. Проток је без грешке, веза стабилна, како је очекивано. Додајем да су кориснику недоступна многа подешавања
Nokia WiFi Beacon 3.1 уређаја (нпр. измена подразумеване IP адресе ...18.1, подразумеваних DNS ...8.8 и ...1.1, и др.), тако да је неопходно обратити се тех. подршци која је, барем у мом случају, тражене промене спровела без питања и одлагања. Куриозитет је и што се могућности подешавања посредством и-нет претраживача и
Nokia WiFi апликације за моб. тел. разликују - нешто што има у једном, нема у другом, па је према потреби упутна комбинаторика.
ZXHN H168N 3.1 сам после много година искључио. Посрећило ми се са тел. линијом, имао сам врхунску VDSL2 везу, уређај сам упознао и уздуж и попреко помоћу
zte-config-utility (мож' да послужи и за v3.5), али је било крајње време за унапређење.
Није ми баш јасан претходно цитиран и истрајан mts-хејт - вероватно je стратешки план да исцрпљивањем издејствују прихватање њиховог ценовника, па таман скупоцена инфраструктура сакупљала прашину? Како год,

за Yunet!