Šta je novo?

Yunet optika - mts

U drugom stanu koji izdajem sam juče uveo Yunet (novi sad) i maksimalna preporuka za ekipu koja radi. Potrudili su se da kroz postojeće instalacije kuda prolazi telefon i koaks provuku optiku bez bušenja. Jesu se napatili ali nema busenja i haosa. Konačno se rešio gomile koaks kablova od SBBa, rutera uređaja i gluposti. Čist net i statička IP adresa \o/

Zbog poskupljenja SBB-a planiram prelaz, našao sam YuNet-ov paket TV Set-up Box + 300/150 Mb/s koji uz 12m ugovor iznosi 3790din mesečno. Zanima me kakva im je ova MOVE app? Ne želim da koristim nikakve boxeve i čudesa, samo app na Android (Google) TV-u. Dakle pitanje da li je app upotrebljiva i kakva je u poreðenju sa EON app? Ne treba mi ništa posebno, samo sportski kanali i nekada Prva TV za Masterchef-a.
Javi se u DM , imam jedan slobodan slot za MOVE ako zelis da isprobas.

Zahvaljujem se @NTodorovic, probao sam MOVE, iskreno meni je bolji nego EON.

Navigacija kroz app je intuitivnija i dosta brže radi sama app. Što se kvaliteta slike tiče isto je, nije ništa specijalno ni na EON-u ni na MOVE-u.

Yunet definitivno bolja opcija nego SBB

Nažalost nema pogodne optike u mojoj zgradi, ima samo Supernova, mislio sam da je to isto jer koriste MTS optiku ali nije, izgleda sam osuđen na SBB...

Napokon posle 9 dana instaliran Nokia ruter i Huawei ONT. Samo nakaceno na vec postojecu MTS optiku,za sad sve OK. Cekalo se malo duze odobrenje.

Nazad
Vrh Dno