Šta je novo?

YUBC wireless link - potrebna iskustva?

istice, ali ne znaci da ga vise nece biti - samo ce ponovo na glasanje u skupstinu, pa ako predlog prodje sve ostaje po starom... :(

a sta mislite, da one budze iz telekoma nemaju dovoljno veza i cache-a da srede glasanje u skupstini? nemojte da ste naivni...

dkurel hvala na informaciji. Ostatak ekipe moze da otvori slobodno neki drugi thread posto naslov ovoga nema veze sa njegovim sadrzajem... :(

trx je napisao(la):
a posto je kod njih neki socijalni FLAT od 64 ili 128mbps ?

Koliko sam ja upoznat, malo je zeznuto oko inicijalne cene, ali nista previse... Uostalom, pitaj i sam... 011 3343694

Covek sa kojim sam pricao je Eduard Mah...

cheers

bopuc je napisao(la):
dkurel hvala na informaciji. Ostatak ekipe moze da otvori slobodno neki drugi thread posto naslov ovoga nema veze sa njegovim sadrzajem... :(

Nema na cemu.

cheers

Posto cesto koristim YUBC-ov bezicni link od 2Mbit mogu da dam samo reci hvale o istom,za cenu me ne pitajte nije moj link

Ipak mislim da ne mozes da poredis taj link sa komericijalnim linkovima...ipak je to "za sebe" varijanta...

Znam da nije isto kao komercijalni,ali posto je u ovom threadu bilo pisano o svemu sem o onome sto coveka konkretno zanima(kakav je YUBC Wireles),rekoh da mu kazem onoliko koliko ja znam ,mozda bude od pomoci

Nazad
Vrh Dno