Šta je novo?

YUBC - skidanje poste

nidzoni

Čuven
Učlanjen(a)
24.12.2002
Poena
619
YUBC mi ovih dana radi ocajno, ne mogu postu da skinem ni na digitalnoj, a kamoli na klepetusi koju imam kod kuce. Da li postoji mogucnost skidanja sa YUBC-a, sve jedno Webmai-oml ili Outlook-om ali kacenjem na EUnet ili Verat?

nidzoni je napisao(la):
YUBC mi ovih dana radi ocajno, ne mogu postu da skinem ni na digitalnoj, a kamoli na klepetusi koju imam kod kuce. Da li postoji mogucnost skidanja sa YUBC-a, sve jedno Webmai-oml ili Outlook-om ali kacenjem na EUnet ili Verat?

YUBC radi odlično, i sa analogne i sa digitalne centrale tj. ISDN-a.
I imaju webmail http://webmail.yubc.net/

Heinz je napisao(la):
YUBC radi odlično..
Havla ti na iscrpnom odgovoru, ali nisam ni slep ni lud, a nalog na YUBC-u imam od samog pocetka, tako da me informacija da li webmail postoji ili ne nije zanimala vec samo da li je uz pomoc istog moguce skidati mailove kacenjem na neki drugi provajder

mislim da ne... mislium da YUBC korisnichkim podacima ne mozhesh da pridjesh iz zemlje ako nisi nakachen na YUBC nalog...

pitaj eventualno tehnichku podrshku YUBCa... sjajni ljudi...

pa, webmail im je nekad radio bez problema ako stavis bilo koji free proxy u inostranstvu... potrazi po forumu adrese sa aktivnim proksijima.

objasni ti free proxy obichnom korisniku... :wall:

Jel neko uspeo da sa akademske mreže pristupi njihovom web-mailu?

Web mail ne radi vec 6 meseci, za kacenje preko drugog provajdera.

Sad sam probao web mail
Imam tri naloga na YUBC.
Na dva na kojima imam vremena radi na trecem koji je u minusu ne radi
Probao sa sbb-a

Poslednja izmena:
Meni je uspelo kacenjem na EUnet skidanje sa Webmail-a. Proxy: 218.12.171.14 port 8080. Sve radi najnormalnije, progledao sam!

Nazad
Vrh Dno