Šta je novo?

YUBC prsao....privremeno...ili?

PJ

Moderator
Super Moderator
Učlanjen(a)
03.09.2000
Poena
1,445
U 1.03 mi puce veza i nije bilo sanse za reconnect. Sajt nije radio bar pola sata, a evo sta se desilo kada je proradio...

Trenutno se sajt neprestano refreshuje...

Sada, koliko vidim sve radi....sem tog sajta sto se refreshuje...ali moze da se koristi provera vremena i webmail....

Prilozi

• YUBC_net.rar
    54.3 KB · Pregleda: 49
Da, i meni se desilo isto sinoc. I svima koje poznajem (a na yubc-u su) su diskonektovani i nije bilo shanse konektovati se ponovo, stalno je bilo zauzeto. Za vishe od 3 godine korishtjenja ovo je prvi put da mi se tako neshto desi na YUBC-u...

Da li Vam je palo na pamet da ,mozda, redizajniraju site? Nece mu se nista desiti, jer su i do sada imali podrsku Telekoma. Pa ovo je demokratska zemlja, zdrava konkurencija je svima dobro dosla, valjda.

Dodavani su dodatni ups-rackovi i usput menjana elektricna instalacija. Prekid je bio 2 puta izmedju 1:05 i 1:25 (prebacivanje sistema na drugu trafo st.), te posle izmedju 6:33 i 7:03 (vracanje na paralelno napajanje preko ups-ova) :)

Jeste i ja koristim YUBC vec dve godine i nijednom mi se nije disconectovao ovako...

Gr@sSh0pp3R je napisao(la):
Jeste i ja koristim YUBC vec dve godine i nijednom mi se nije disconectovao ovako...

Ne iskljucuje se struja u ISP-u svaki dan :) Jedno iskustvo vise :)

I meni se desilo isto,samo sto sam se ponadao da ima neke veze sa uvodjenjem ADSL-a :S:

Calibra 4WD je napisao(la):
I meni se desilo isto,samo sto sam se ponadao da ima neke veze sa uvodjenjem ADSL-a :S:

I meni je to prvo palo napamet....ali, reko, zasto bi ceo provajder otisao u down zbog toga :)

Dobro, "misterija" je resena, topic gubi znacaj :)

Nazad
Vrh Dno