@IronSERB: okej, znaci ti mu dodjes neka vidovita Zorka, a? ne bih te ovoliko kidao da nisi rekao da je Yubc "kradja", ipak je to prevelika optuzba na racun bilo koga, mislim da bi bilo okej da procitas svaki svoj reply pre nego sto kliknes na dugme 'submit', cisto da proveris da li neko moze da te uhvati za rec
@JoeKuboj: fino sto ih reklamiras, jel znas mozda koliko ljudi radi tamo kao support? znas, ako vec dodjes sa pricom kako je nesto "jeftino i do jaja" na topicu na kome se prica o provajderu koji je "skup i njesra" mozda ne bi bilo lose da napravis jednu prostu komaparaciju osim sto reklamiras jednu (jeftiniju) stranu jer ipak ovde ima nas koje boli uvo i za yubc i za maniu - jel mislis da je taj webhost o kome pricas legalna firma koja uredno placa porez? jel mislis da imaju gomilu ljudi koje placaju za odrzavanje masina, support i ostalo? jel mozda i na njihove plate placaju porez? malo morgen! i samim tim je logicno da mogu da ponude manju cenu - ali ne mogu da se porede samo po ceni, kapiras? to su totalno dva ranga provajdera/usluga, i kod mene bi npr. yubc izasao kao pobednik, a znas zasto? zato sto bih ja, kada bih bio prinudjen da biram izmedju ta dva webhosta, za projekat za koji cu dobiti par hiljada $ i za koji treba da nadjem odgovarajucu hosting masinu, naravno odlucio za yubc jer mi ipak yubc kao firma uliva malo vecu dozu sigurnusti obzirom na ozbiljnost projekta koji radim, a kod takvih stvari princip 'jeftino' pada u vodu.... naravno da ti imas pravo da mislis i delas drugacije, ali budimo realni, ne mozes da poredis neku boraniju i yubc. nije mi jasno kako mozete da zakljucite da je webhost sa cca 10 usera i bivstovanjem kracim od mesec dana odlican, pa cak i da tvrdite da ce da bude medju TOP10 (doduse to je mozda i izvodljivo obzirom na to koliko mi uopste imamo webhostova

)? iz koje to perspektive - besplatnog naloga koji imate tamo ili sta? mislim nije u redu da reklamirate ijedan hosting na ovom topicu jer koliko vidim, tema je yubc, al' ajde, sto da ne, ako hocete tako da se igramo, ja cu vrlo rado da stanem na stranu yubc-a jer smatram da je znatno pouzdaniji, iako se ogradjujem od yubc-a u svakom pogledu, da ne ispadne da sam codek iznutra, stvarno nemam veze sa njim, evo, moze i [SER]ChatNick to da vam potvrdi
@nIce Cream: pa zasto onda dajes tol'ke pare Veratu kad sam ti lepo dao webhost kod kog ces imati uptime veci od 75% za samo $2.95 per year? :d