Šta je novo?

YUBC na 34Mbit/s

• Začetnik teme jande
  • Datum pokretanja
drapin je napisao(la):
Ja bih preporucio i Lucente, moj se savrseno razume sa YUBC-evim serverima, handshake zavrsava u delicu sekunde, u 90% slucajeva se konektuje na 52000, USR nisam nikad imao ali prosto ne znam sta bi to jos mogao bolje da radi.

Pa dobro ljudi zasto mislite da je USR 3 puta skuplji od Lucenta.
Imam internog lucenta i externi USR.
Download i Surfovanje su nebrojeno puta bolji na USR-u.
Ali kad igram cs preko yubc-a bolji mi je lucent, tj. manji je lag.
Sad, dal je nesto optimizovano za Lucenta il je jednostavno bolji za igre na netu stvarno ne znam.

Ne znam kako, ali ja uvek i u svako doba dobijem vezu... mozda su ISDN linije samo za ISDN, a ovih ima malo...

Dajte ljudiiiii

Kakve veze ima povecanje linka i ovih 48 000 ili 33600... moguce je da si ujedno i azurirali softver ili tako nesto... inace novi link ka inostranstvu nema veze sa brzinom konekcije.

I sumljam da su propustili svih 34 mb odjednom.

][V][ATRIX™ je napisao(la):
A najjace je ko u stvari drzi "fan" site o YUBC-u i Star Wars-u... jedan poznati voditelj sa RTS-a!
boom
Ko? Nikola?

OK EUnet ima najjaci link al previse korisnika (na EUnetu sam znam kako je, a u isto vreme i na Yubc-u:) Ba Yub je mnogo bolji, mada sam sad preko euneta, nestalo mi sati:mad:

Ma yubc je sada najbolji, eunet je preopterecen, mada ja sada imam flat kod tehnicoma i posle 21:00 nema sanse da se konektujes.A kod yubc-a uvek uspem da dobijem vezu.

Dok god je yubc-a nema treba mi kablovski:D

Novi 34 Mb/s Link

Realizacija novog E3 linka prema KPNQWestu je u zavrsnoj fazi.
Novi link će našim korisnicima obezbediti vezu sa svetskim Internetom po evropskim standardima i omogućiti nove servise iz ponude KPNQwesta.

Sa naslovne EUneta, znaci Yubc ima manje korisnika a brzi link?!

Jebani EUnet!!!!
Konektuje se pola sata (analogna centrala), pa onda kad se konektuje gnjavi do zla boga (2-3min po stranici foruma!!!) Dok meni ne popuste zivci i odem da uplatim na Yubc-u, pa kad potrosim sve ispocetka...

Nazad
Vrh Dno