Šta je novo?

YUBC Fiber

• Začetnik teme Začetnik teme IPAQ
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

IPAQ

Slavan
Učlanjen(a)
26.11.2004
Poena
319
Konacno su dobili dozvolu za postavljanje optike izmedju Roskea (Madjarska i Horgosa).

Poslednja izmena od urednika:
IPAQ, znaci li to da cemo od juna-jula 2005 dobiti drugog operatera fiksne telefonije, samim tim i Internet linka mimo Telekoma i Verata? Ima li jos kompanija zainteresovanih za ovako nesto?

djalf je napisao(la):
IPAQ, znaci li to da cemo od juna-jula 2005 dobiti drugog operatera fiksne telefonije, samim tim i Internet linka mimo Telekoma i Verata? Ima li jos kompanija zainteresovanih za ovako nesto?

Iskreno se nadam. To bi bilo super za sve korisnike telekomunikacija u nasoj zemlji posto bi postojala ozbiljna konkurencija. Bilo bi dobro da i druge firme krenu tim pravcem.

Samo takva investicija je milionska i ne znam koliko je firmi spremno da zagrize tako nesto posto je poznato da u telekomunikacijama je vrlo tesko doci do bilo kakvog profita.

Inace kupite najnoviji Tabloid i pogledajte sta je Solak iz SBBa napisao za Draska Petrovica. (inace Solak je tajno dao pare Tabloidu da to napisu). Izgleda da su se SBB i Telekom ponovo zakacili ...

Svaka pohvala za YUBC!

p.s. gde su bre postovi iz ovog thread-a od sinoc??

TEP3A je napisao(la):
Svaka pohvala za YUBC!

p.s. gde su bre postovi iz ovog thread-a od sinoc??

brisu se 🙂

Inace najnovija info: Vojska je od Ministarstva trazila da se vrati saglasnost za YUBC!!!!!!

Ma zasto bi neko morao da pita vojsku i miliciju za tako nesto?

Nije mi jasno, kada cemo kao zemlja da odustanemo od tih komunistickih ideala gde je sve tajno i za sve treba dozvola od svih zivih..?

Ej molim te, kad su mi proslog leta zabranili da pecam ribu pored brane na Bovanskom jezeru..? Kao da je ne slikam i ne dignem u vazduh , sta li vec..?

TEP3A je napisao(la):

Logicno, kabl se sprovodi preko medjunarodnih granica.

IPAQ je napisao(la):
to znaci: 'neka je Bog u pomoci YUBC-u" da se izbori sa Draskom Petrovicem.

Cek, sad mora da ima neko debelo obrazlozenje zasto je saglasnost vracena? 🙂

pa nema obrazlozenja. Pritisak se vrsi i na vojsku i policiju da bi se vratila saglasnost tj da se ne izda dozvola YUBC-u.

A pogledajte dokle su Hrvati stigli, znaci nije da ih nesto posebno hvalim ali su za nas nauka. Ovde kad pomenes VOIP svi se tresu, kad pomenes medjunarodnu interkonekciju svi sapucu... Sramota od drzave.

Navaliii!
Otvorena vrata desecima davatelja usluga fiksnog telefoniranja i Interneta
Dvama pravilnicima iz područja telekomunikacija, koje je potpisao ministar Božidar Kalmeta, omogućuje se potpuna liberalizacija hrvatskog telekomunikacijskog tržišt. Snižene su cijene brojnih dozvola i naknada koje sada otklanjaju barijere što su priječile ulazak konkurencije na hrvatsko telekomunikacijsko tržište. S potpunom liberalizacijom telekomunikacijskog tržišta moguće je da se pojavi barem još desetak novih operatera za obavljanje javnih govornih usluga u fiksnoj mreži na nacionalnom nivou, novi davatelji usluga Interneta, koncesionari kabelske televizije... Cijena dozvole za obavljanje javnih govornih usluga u fiksnoj telefoniji smanjuje s osam milijuna na svega 20 tisuća kuna, cijene dozvola za obavljanje usluga prijenosa govora putem internetskog protokola - VoIP s 250 na 5 tisuća kuna, usluge kabelske distribucije na nacionalnoj razini s pola milijuna na 10 tisuća kuna. Iscrpnije...
****************************************************************www.monitor.hr

Ma ko pita Draska? Sta je bre on? "Ubice tebe Bili, ja ti kazem!" Ima da ga pojede mrak, samo tako. Niko nije jaci od istine! TACKA!

djalf je napisao(la):
Ma ko pita Draska? Sta je bre on? "Ubice tebe Bili, ja ti kazem!" Ima da ga pojede mrak, samo tako. Niko nije jaci od istine! TACKA!

Koliko ja kontam, nije on problem. On je samo pion preko koga idu prvi potezi. A vlada ocigledno stiti Telekom jer se velike pare vrte.

npetar je napisao(la):
Koliko ja kontam, nije on problem. On je samo pion preko koga idu prvi potezi. A vlada ocigledno stiti Telekom jer se velike pare vrte.

Bravo npetre.

TEP3A je napisao(la):

Nije mi jasno, kada cemo kao zemlja da odustanemo od tih komunistickih ideala gde je sve tajno i za sve treba dozvola od svih zivih..?

Ej molim te, kad su mi proslog leta zabranili da pecam ribu pored brane na Bovanskom jezeru..? Kao da je ne slikam i ne dignem u vazduh , sta li vec..?

off topic:
Bilo je dosta krivolova, narocito nocu. Istrebili su ribu.

Nazad
Vrh Dno