djalf je napisao(la):IPAQ, znaci li to da cemo od juna-jula 2005 dobiti drugog operatera fiksne telefonije, samim tim i Internet linka mimo Telekoma i Verata? Ima li jos kompanija zainteresovanih za ovako nesto?
TEP3A je napisao(la):Svaka pohvala za YUBC!
p.s. gde su bre postovi iz ovog thread-a od sinoc??
Sta to znaci?IPAQ je napisao(la):Inace najnovija info: Vojska je od Ministarstva trazila da se vrati saglasnost za YUBC!!!!!!
djalf je napisao(la):Sta to znaci?
TEP3A je napisao(la):Ma zasto bi neko morao da pita vojsku i miliciju za tako nesto?
IPAQ je napisao(la):to znaci: 'neka je Bog u pomoci YUBC-u" da se izbori sa Draskom Petrovicem.
djalf je napisao(la):Ma ko pita Draska? Sta je bre on? "Ubice tebe Bili, ja ti kazem!" Ima da ga pojede mrak, samo tako. Niko nije jaci od istine! TACKA!
npetar je napisao(la):Koliko ja kontam, nije on problem. On je samo pion preko koga idu prvi potezi. A vlada ocigledno stiti Telekom jer se velike pare vrte.
TEP3A je napisao(la):Ma zasto bi neko morao da pita vojsku i miliciju za tako nesto?
Nije mi jasno, kada cemo kao zemlja da odustanemo od tih komunistickih ideala gde je sve tajno i za sve treba dozvola od svih zivih..?
Ej molim te, kad su mi proslog leta zabranili da pecam ribu pored brane na Bovanskom jezeru..? Kao da je ne slikam i ne dignem u vazduh , sta li vec..?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari