Šta je novo?

YUBC ADSL Akcija!

Markish

Slavan
Učlanjen(a)
16.11.2007
Poena
309
Svi ADSL korisnici kojima ADSL priključak bude realizovan do 31. V 2010. će na poklon dobiti 3 meseca ADSL pretplate. Nema vezivanja ugovora i sl...

http://www.yubc.net/vesti.php#150

p.s. Uz svaki ADSL paket dobija se besplatan VoIP paket sa otprl. 45min razgovora...:)

Poslednja izmena:
I jel neko probao ovo, ima li nekog da je kod ovog provajdera. Kakvi su utisci, ima li ono radi ne radi net?

Ja sam se prijavio.Ranije sam bio na YUBCu i jedini problem je bio modem-Sagem 800.

Veza nije pucala,ali koliko vidim,ima mali gubitak paketa povremeno.Modem D-link 320b

Svi ADSL korisnici kojima ADSL priključak bude realizovan do 31. V 2010. će na poklon dobiti 3 meseca ADSL pretplate. Nema vezivanja ugovora i sl...
3 meseca besplatno bez vezivanja na neki određen period!? :zgran:

Kupis.Ima kod njih nesto,a ako ti se ne svidja,nadjes negde drugde( ovo sam ja uradio)
To ti je od 2000 pa na dalje,ali nemas ugovornu obavezu,pa ako ti se ne svidja mik i ides dalje.Za sada je skroz OK.Mozda mi je Telekomov adsl svojevremeno imao malo veci dl,ali sta da se radi...

@nemanjabgd84
zašto nisi uzeo npr 4Mbps paket pa da se tek po isteku ta tri meseca opredeliš koji ćeš paket nastaviti da koristiš ?

Cekaj hoces da kazes ja sutra uzmem Mik i sa telekoma odem u YUBC uzmem 4mb paket i posle tri meseca kazem ja necu vise i odem i nikom nista??

prema raspoloživim informacijama upravo tako ispada.

@nemanjabgd84
zašto nisi uzeo npr 4Mbps paket pa da se tek po isteku ta tri meseca opredeliš koji ćeš paket nastaviti da koristiš ?

Nisam alav, ne treba mi 4mb.Ovo je paket koji hocu da placam, tako da cu tokom ova 3 meseca videti da li mi usluga odgovara, ili menjam provajdera.Plus se smanjenje paketa posle placa 1000 din

zvao sam yubc i jeste, tacno je da nema ugovorne obaveze ali zato se ne dobija oprema na besplatno koriscenje tako da se mora ili imati sopstvena ili se kupiti kod njih ili negde drugde sto umnogome umanjuje povoljnost akcije

Pazi,mozes za 2000 din uzeti opremu,sto ce svakako pokriti te 3 pretplate,a i ustedeces.Glavno je da se nisi vezao ugovorom.Ako ti se ne svidja,ides dalje i to je to...Kod mene za sada radi ok

Ali ko dodje sa MIK-om nema akciju tri meseca mora da raskine prvo ugovor pa onda moze da ide na tu promo akciju zvao pitao.Ej bre za nas stare korisnike ko da smo gubavi to je tako kad je telekom iza svega toga m%$# im...

ne razumem?
hoces da kazes da kada sa mikom dodjes u yubc sa bilo kog provajdera oni te ne tretiraju kao novog korisnika?

Da to hocu da kazem.Znaci morao bi totalno da ugasis port i da dodjes kao novi korisnik ovako ako dodjes sa Mik-om ne dobijas promotivnih 3 meseca nego samo mozes da predjes sto se ne isplati.Opet ja to je sve telekomovo maslo.

Pocinjem lagano da se nerviram i sa adslom.Ajde sto je manja brzina,nego gubici paketa...

YUBC danas u raspadu.Na beocityju meri nekih 600 i kusur kbps...Jel ima jos neko problem?

Vrh Dno