Šta je novo?

Youtube

geo.dule

Čuven
Učlanjen(a)
21.11.2004
Poena
630
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 5 3600
Matična ploča
Asus Tuf Gaming B550-Plus
RAM
Kingston DDR4 16GB
GPU
AMD Radeon RX 9060 XT
Storage
Kingston 1 Tb NV3
PSU
FSP Hydro K 750W
Laptop
Lenovo V17 G4 IRU
Mobilni telefon
ZTE Blade A51
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Imam problem sa skidanjem klipova sa Youtube.Do sada sam uspesno skidao sa programom vdownloader 0.3.Medjutim poceo je da mi prijavljuje eror,neispravna adresa.Ali isti taj klip uspesno skinem pomocu keepvid.com.Doduse to je u flv formatu nije u avi kao kod vdownloadera.Znaci adresa je ispravna.Probao sam i sa novijom verzijom 0.5 ali nista.U cemu li je stos?

Po mom iskustvu najbolji je VideoGet, skida sa YouTube i sa milion drugih sajtova, ima live update skriptova tako da je uvek aktuelan i prati promene na sajtovima. Nažalost, nije free. Ja sam registrovanu verziju dobio na GiveAwayOfTheDay:

http://nuclear-coffee.com/

Prelazim na Video get v 2.0.2.Do sada najbolji koji sam koristio.Jedino mi se ne svidja sto za konverziju koristi Xvid kodek.Izgleda da je ugradjen automatski u njega.

Prelazim na Video get v 2.0.2.Do sada najbolji koji sam koristio.Jedino mi se ne svidja sto za konverziju koristi Xvid kodek.Izgleda da je ugradjen automatski u njega.
Koristi ffmpeg za konverziju, a ffmpeg sadrži xvid u sebi. Ne moraš da radiš konverziju ako nećeš, output može da ostane FLV. Ja obično radim konverziju u AVI.

Koristio sam Youtube downloader ali je Video Get bolji:
1) Moze da mu se podesava rezolucija i bitrate
2) Mozes da mu ubacis 20-30 adresa-select all-i on pocne da skida jednu za drugom a ti odes do grada vratis se za 2 sata i sve gotovo.

Može još nešto, ako se skidaju "XXX" klipovi (pod navodnicima, jer su ponekad i sasvim normalni klipovi od strane posetilaca markirani kao "adult") može automatski da se uloguje i da skida i takve klipove. Ovo je pomalo šantavo urađeno pa ponekad ne radi dok se ne obrišu cookies u browseru, ali kad se jednom ispravno uradi dalje on i to radi sam.

Pa za Youtube i sve ostale tube, sasvim je dovoljna i DownloadHelper extenzija u FF. Za onoga ko koristi FF, nema razloga traziti bilo sta drugo.

Pazljivo Slusajte Tj Citajte!!!!
Nikakav Youtube Downloader/get/grabber/nista
Samo youtube.navi-gate.org
Ima Search Ko Youtube Obican Samo Pored Svakog Klipa Ima Napisano Ono Sta Nama Treba
download
Skida Se U Nekom Njihovom Formatu,a Kad Se Skine Samo Rename Pa Dodati Na Zeljeno Ime .mpg

Nazad
Vrh Dno