Šta je novo?

Youtube, u čemu je problem?

_/Neo\_

Čuven
Učlanjen(a)
27.01.2002
Poena
720
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel i7 8900k
Matična ploča
MSI Z370 SLI+
RAM
2x8GB DDR4 3200MHz gSkill TridentZ
GPU
Sapphire RX580
Storage
Samsung 970EVO (500gb) + WD750 2tb
Zvuk
Sound Blaster Audigy FX
PSU
Corsair RM650i
Kućište
Cooler Master 690 1st gen
Monitor
Dell U2422H + HL P24 G5
Miš & tastatura
Logiteck Wave (K350) + MX Master 2s
Laptop
Dell Inspiron 15
Mobilni telefon
Nokia 7.2 + Motorola Edge 40 Pro
Pristup internetu
  1. ADSL
Naime od pre neki dan mi se pojavio novi i odvratni youtube u kom nikako ne mogu da se snađem. Sve je izbrkano, youtube mi predlaže šta da gledam, ne mogu da imam normalan pregled kao pre, da vidim samo šta kače ljudi na koje sam se pretplatio, znači užas. Takođe zadnja 2 dana ne mogu ništa da gledam, znači sve mi otvori stranicu sa tim videom i tu stane, nit očitava, ništa.
Kako toga da se rešim a da ostanem ulogovan na youtube?
BTW ovo mi se dešava samo dok sam ulogovan na moj nalog, čim se izlogujem imam normalan pregled, tj stari youtube i sve radi ok. Pisam sam i njima, danas sam imao kao feedback poslao bar 1000 puta da vrate sve na staro i da ovo novo nije ni za q.

Izgleda da je to put u kome ide GUI YouTube-a. Teško da će se išta promeniti, odnosno ostati status quo.

U gornjem desnom uglu pored tvog imena klikni na zupcanik(opcije). Na onoj crnoj traci gore videces "Subscriptions". Uradi samo bookmark na tu stranicu i neka ti to bude homepage za youtube.
Nema boljeg resenja, a youtube osoblje neslusa odavno svoje korisnike tako da dzaba saljes "feedback", bezveze gubis vreme.

Kad se vec pricalo (davno) o nepozeljnim promenama, pre neki dan videh jednu veoma nepozeljnu promenu, za koju mi treba vasa pomoc da promenim nazad, ili cu brisati nalog!!
Naime, pre je znao YT da me gnjavi da koristim svoj Gmail nalog za logovanje, pored naloga koji vec imam godinama i nickname koji mi se svidja, naravno svaki put sam odbio i trazio da ne gnjave vise, necu svoje ime i prezime da koristim i jos neki drugi razlozi...
Ali od pre neki dan SAMO mogu na svoj Gmail nalog da se nakacim na YT, usao sam u podesavanja i tamo negde postoji stari nick ali je totalno neupotrebljiv (pise samo da mi neke starije aplikacije mogu pokazati i taj nalog i ovaj koji mi ONI odabrali)!!

Da li postoji nacin da vratim stari nick i da to bude trajno ili da lepo obrisem nalog totalno pa nek oni sebi odredjuju koje ce podatke da koriste i da mi naredjuju da moram preko Gmail naloga da se kacim!?

Postoji opcija switch account, odmah ispod sign out, kada klikneš na svoj avatar u gornjem desnom uglu.

Evo da i ja iskoristim ovu temu da pitam nesto.
Vec duze vreme, nekih godinu dana unazad, kada pustim bilo sta na YT slika po malo secka, uopste ne ide onako tecno. Ne daj Boze da pustim u full screenu, onda reze i secka samo tako. Kada hocu da premotam klip unapred ili da ga vratim unazad to traje vecnost. Ne pomaze ni ako izaberem neki slabiji kvalitet slike tamo u opcijama... Da li neko ima ideju sta moze biti problem?

Inace, imam P4 2.6 GHz, 3 GB DDR1, Gigabyte HD4650 1 GB DDR2...wireless 60/60 mega, imam instaliran flash player, javu...

slab je komp. mozes da pokusas sa kombinacijom starijeg browsera i flasha. moze da pomogne

Moguce da je to, ali kako je pre, recimo, 2 godine sve radilo kako treba?
Videcu da reinstaliram OS ovih dana jer ni to nisam dugo radio pa ce mozda opet sve biti kako treba...

tako sto je youtube u medjuvremenu promenio codec-e.

OK ako je tako. Onda cu morati da se strpim dok ne uzmem bolji racunar.

Hvala svima!

Postoji opcija switch account, odmah ispod sign out, kada klikneš na svoj avatar u gornjem desnom uglu.

I ta opcija mi nudi samo da napravim novi Gmail account koji cu da koristim, sto mi ne pada napamet jer zelim nazad stari koji imam skoro koliko i nalog ovde!

Nisam ni stigao dotle, izbacivalo mi Ooops, error signing you in, dok nisam nesto prckao u novom prozoru i sam YT pitao da li zelim da koristim stari ili novi nik, mozda ima veze sa ovim, mozda ne...
Sad imam drugi problem, stalno mi stoji (2) u onom "Watch later", odem tamo i takodje pise (2) ali nigde nijednog videa nema, ne mogu ni da se setim sta sam to ubacio ali sigurno nesto sto me zanimalo a nisam imao kad da pogledam, a sad i ne mogu...

Vrh Dno