Šta je novo?

Youtube spor

Masterchief

Čuven
Učlanjen(a)
31.12.2003
Poena
619
Izvinjavam se na offtopicu, ali da li vam radi youtube? Kod mene stalno stoji transfering data from s.ytimg.com i na kraju kad ucita nema uopste clip-a. WTF??? Megavideo i slicni servisi rade bez problema. Inace dosad je radio bez problema.

Poslednja izmena:
Isti trip, vec 10min pokusavam da pustim nesto ali nema sanse. SBB :D ?!?

I kod mene na Sezamu nešto baguje. Probao sam više browsera, Operu 9.6, IE, FF 3 i isti slučaj svuda. Izgleda da je to do njih.

Kod mene na sbbu nije hteo da otvori
sytmig.com ucitava ceo dan al onda par proxyja i rese stvar

Youtube sporiji iz dana u dan :(
Cas radi cas ne radi a i kada radi ide neverovatno sporo...
Neka proba neko da pogleda ovaj klip (u pitanju je neka pesma) i neka mi javi sta je uradio...
http://www.youtube.com/watch?v=p8jp-vn-HiM

Poslednja izmena:
Hm, krene naglo da ucita pa posle stane i veoma sporo ide.

A da Google napravi mirror za YouTube u Evropi? :d

Kod mene ucitava bez problema... Mada ja sam u drugoj drzavi.

Kod mene na sbbu i dalje ponekad nece da ucita dok ne ukljucim proxy ...

Znači popizdeo sam! :wall: Ne može nijedan klip ni da krene, već dvadeseti put pokušavam. _Weasel_, pošalji proxy na pp ako nije problem.

Poslao, pa probaj da li radi.

Poslednja izmena:
Код мене ради без проблема (СББ) ;).

Slabo radi. Ocajno. Telekomov ADSL 1,5Mb nece nista da ucita. Ocaj. Pre mi je malo bolje radilo sa Explorerom sa sada nikako.

Da potvrdim, YT očajno radi preko SBB-a, 3Mbit paket.

Izvinjavam se na offtopicu, ali da li vam radi youtube? Kod mene stalno stoji transfering data from s.ytimg.com i na kraju kad ucita nema uopste clip-a. WTF??? Megavideo i slicni servisi rade bez problema. Inace dosad je radio bez problema.

Meni se to desava poslednjih mesec dana. Nekada super ide, nekada ne, i pretpostasvljam da je do youtube-a. Jos kad ukljucim high quality, treba mi bukvalno 15 minuta da ucitam klip od recimo 7 - 8 minuta. Katastrofa.

Рикнуо

Од синоћ уопште не могу више да приступим YouTube-у :zgran:! Крене да се учитава и стане :wall:.

Vidi vidi moderatori su splitovali i otvorili zasebnu temu. Baš lepo od njih :)

Од синоћ уопште не могу више да приступим YouTube-у :zgran:! Крене да се учитава и стане :wall:.
Tako ti i treba kad se hvališ :p
Код мене ради без проблема (СББ) .

Šalu na stranu. Interesuje me kako se ostalima manifestuje ovaj problem, npr. kod mene Youtube ne radi poslepodne negde od 16h pa nadalje.

Poslednja izmena:
desava se i meni cesto,radi net super sve,ali YT..NIKAKO...ili radi jako sporo...Mora da imaju server overload ili nesto slicno...:(

Slabo radi. Ocajno. Telekomov ADSL 1,5Mb nece nista da ucita. Ocaj. Pre mi je malo bolje radilo sa Explorerom sa sada nikako.

Nish, potvrdjujem. Od kako su povecali brzine, YT radi ocajno!

После два дана, од јутрос поново ради биоскоп (YouTube).

Poslednja izmena:
Jako cudno, nesto defitnitivno ne valja kod YT. Npr odem na YT najnormalnije, pogledam par spotova, sve normalno, i onda recimo kad hocu 5ti da pogledam kraj. Vuce samo oko 15ak kb/s, zastajkuje. I onda se vratim na prvi spot recimo i isto - i njega skida sa 15ak kb/s.
Samo ne znam dal je do YT-a ili Telekoma ili uopste do Srbije posto ljudima iz drugih drzava radi?

evo kod mene ista situacija. SBB 3mb i nista. Krene da ucitava i tu ga vrti i nista.

Ne mislim da je do YouTube-a, ja nikada nisam imao problema.
ADSL 768

Pa kako da bude do youtuba kad vecini radi samo neki imaju probleme...

DO provajdera je

Situacija se juce stabilizovala, sve je radilo ok

Situacija se juce stabilizovala, sve je radilo ok
Izgleda kako gde i kako kod koga... Ovo je očaj živi...imao sam i 256 i 512, a sada, posle ovog povećanja brzina (a čini mi se otprilike tačno tih dana su i počeli problemi) na 768kbs Youtube radi ubedljivo najsporije od kada sam uopšte prešao na aDSL (pre 3.5 god.). Provajder SezamPro!

Vrh Dno