Šta je novo?

You Tube linkovi (2007~2008)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
ej ljudi, necu uopshte kaciti klipove, jer ih ima gomila, ali ko do sada nije imao prilike da pogleda - Rémi Gaillard je najveci car u istoriji sveta.

josh pre nekih 3-4 meseca saznam za lika preko ove teme, i do sada sam pogledao brdo njegovih klipova - on je najbolji prankster u istoriji, njegove fore su genijalne! Astronaut na golf terenu je mozda i najbolji ,evo tog klipa :) :)

http://www.youtube.com/watch?v=GAONkS06LFU

ej ljudi, necu uopshte kaciti klipove, jer ih ima gomila, ali ko do sada nije imao prilike da pogleda - Rémi Gaillard je najveci car u istoriji sveta.

josh pre nekih 3-4 meseca saznam za lika preko ove teme, i do sada sam pogledao brdo njegovih klipova - on je najbolji prankster u istoriji, njegove fore su genijalne! Astronaut na golf terenu je mozda i najbolji ,evo tog klipa :) :)

http://www.youtube.com/watch?v=GAONkS06LFU

Lik nije normalan, a ima i sut!:D

Nisam ljubitelj pasa al bi voleo da agoniju ovog retarda pretochim u umetnost kao shto on zna da uradi.

Kapljica muchenje will do the trick. :)

Smrt je izgleda postala ,,fensi".

Damien Hirst ne ide ovako extremno ali opet on svoja ,,dela" prodaje za dobre pare

Damien-Hirst.jpg

Poslednja izmena:
Nisam ljubitelj pasa al bi voleo da agoniju ovog retarda pretochim u umetnost kao shto on zna da uradi.

Kapljica muchenje will do the trick. :)

Smrt je izgleda postala ,,fensi".

Damien Hirst ne ide ovako extremno ali opet on svoja ,,dela" prodaje za dobre pare

Damien-Hirst.jpg
"Nature abhors annihilation." - Marcus Tullius Cicero (106 BC - 43 BC)

Stoga, ovo ne smatram umetnošću.

izgleda da je ovo samo uvod u ono shto nas ochekuje za 30ak godina - glave malih filipinaca koji su isekli ruke u NIKE-ovoj fabrici, pa sad mogu da posluze kao art, tako shto cesh da im met'esh glavu u staklo, i da napunish nekim fensi mirishljavim uljem ... SOB prokleti, ne bih ja njega kao kera (ili ovcu kod ovog drugog) vec bi ih shto kaze staljin - na kapljicu, ili eventualno na onaj kolac iz "na drini cuprija" ... taj kolac je ko saliven za ovu dvojicu!

Ne kapiram sustinu tog izgladnjivanja psa, nisam mogao da odgledam klip do kraja ali to je bio kao neki izlozbeni exponat? I ljudi su dolazili da gledaju i niko da reaguje? Ili je pas uginuo od gladi pa onda izlozen? U svakom slucaju...

Electric-Chair.jpg

Sto se doticnog psa tice...i ja sam popizdeo kada sam prvi put cuo i video to, ali nije bas istina. Naime, ipak je hranio psa, ima cela prica o tome na netu, a samo je kao fora da ga je izgladnjivao.

Jel lik ovo obradio ili izmislio?

pa vidish da je nepismen, to jes ne zna engleski:

original ide:

Freestyler, rock tha microphone

a Freestailo kaze:

Freestailo, raka maka tam, tiri dari duri dam :p :p :p

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno