Šta je novo?

Youtube Premium [Family plan] (Vazna pravila u prvom postu!)

Svako ko pazari YT premium zna da je jedna cena u PS($) a da se u YT app prikazuje u ARS..
Tako da ja sam jedan od tih kojim je vracena cena na staro 🙂

ima i onaj prethodni prozor, purchases and memberships

Meni stoji ovako, nisam dobio mejl

1000014179.png

@Trollface
Mene jedino zanima u ovoj glupoj prici koju ti banku i karticu koristis pa ti je pretplata samo 2$? 🙂
Sa Mobi i MC karticom je 2.8$ (ARG family 699 ARS) i povremeno vole da napalte 35 din za "neuspesnu transakciju" iako uvek sve bude ok...

Screenshot-2023-12-09-193631.png

Poslednja izmena:
Eo ti odam tajnu.Prvobitno NLB Visa prepaid kartica.U poslednje vreme pocelo da zeza da odbija transakcije zbog problema sa Visa karticama u Argentini.Zadnja 2 meseca Erste Master Card Devizna izadje me cirka 1.89 Eur mesecno ovaj mesec bi trebalo i jos nize posto je ARS u blagom padu.
Inace kad ti kurs tako drzi fiksnim probaj da otkazes pretplatu pa posle obnovi.
Meni se desavalo da drzi pretplatu tipa 2.8$.Otkazem pa obnovim i onda sledeca cena bude tipa 2$.
Jest malo njakanje sa vpn al se dugorocno isplati.
@illidan eo izvolte.Jel treba i dnk za vas neverne tome?

Prilozi

• Screenshot_20231209_205708_com.google.android.youtube.jpg
    Screenshot_20231209_205708_com.google.android.youtube.jpg
    41.2 KB · Pregleda: 128
Poslednja izmena:
Eo ti odam tajnu.Prvobitno NLB Visa prepaid kartica.U poslednje vreme pocelo da zeza da odbija transakcije zbog problema sa Visa karticama u Argentini.Zadnja 2 meseca Erste Master Card Devizna izadje me cirka 1.89 Eur mesecno ovaj mesec bi trebalo i jos nize posto je ARS u blagom padu.
Inace kad ti kurs tako drzi fiksnim probaj da otkazes pretplatu pa posle obnovi.
Meni se desavalo da drzi pretplatu tipa 2.8$.Otkazem pa obnovim i onda sledeca cena bude tipa 2$.
Jest malo njakanje sa vpn al se dugorocno isplati.
@illidan eo izvolte.Jel treba i dnk za vas neverne tome?
Koji VPN koristiš za ARG?

VPN .lat
Bilo ponekad mucenja i zongliranja izmedju ta 3 servera ali eventualno u jednom momentu prodje.

Nisam siguran moze li da mu prodje sad.Ja sam presao na ARG pre godinu i kusur.Kontam da se to negde kanda gleda i dalje.Tipa ne moze placanje Visom a meni moze i dalje.Nekom su spustili cenu a nekom ne...Ko ce ga znati na kraju sta kod koga moze a sta ne.

Šta vam je svima? Nije on jedini, i ja sam dobio onaj mail da se cancel-uje poskupljenje.
I stoji mi da je sledeća naplata 699ars. U google play payment se koristi ista kartica koju sam uvezao i kad sam se "preselio" u argentinu, ima sigurno 2 godine, visa je u pitanju i skidaju sa nje svakog meseca.

YouTube poskupljenja se puštaju fazno, i najavljuju se unapred. Ko je dobio onaj mail, to znači da je njegovo konkretno najavljeno poskupljenje trenutno odloženo, i da neće poskupeti od najvljenog datuma.
To ne znači da onima kojima je najavljeno a nisu dobili takav mail neće poskupeti. A svakako ne znači da će onima kojima je već poskupelo pojeftiniti.

Gresis sinak.
Posto sam ja dobio mail da ce poskupiti usluga na 1560 ARS kad i svi ostali.I stojalo mi u app i u PS da ce doci do promene cene.
Zasto je doslo do tog ponistenja cene pazi kad nemam pojma al se ne bunim.

To sto nece poskupeti u decembru nama koji smo dobili mail, ne znači da neće poskupeti u januaru iki možda nekog meseca tokom 2024.

Iz Srb sam se preselio u DE pa sada bih hteo da popunim jos 2 mesta za drugare ovde u DE ali nikako ne mogu da ih dodam,njihovi su nalozi na DE a moj je na Srb,mojoj grupi do sada radi premium bez problema i prebacio sam i sredstvo placanja sa DE masterom ali ne znam kako da ih dodam,uvek pise da nismo u istoj zemlji kada posaljem pozivnicu,probao sam i sa vpn kod njih,nisam uspeo,a bojim se ako ja promenim zemlju u plej prodavnici da cu napraviti problem starim clanovima.Hvala na odgovoru.
Jel si migrirao na DE? Da li na kraju vidiš na Google Play-u aplikacije specifične za Nemačku?

Preko Ukrajne je oko 420dinara mesečno
Screenshot_20231216_140301.jpg
Screenshot_20231216_141224.jpg
Da li ovo može preko ove kartice, za 6.44 dolara tri meseca?

Poslednja izmena:
Evo, kao što su i najavili nisu mi povećali pretplatu za YTP 🙂

Argentina Family 699 ARS

MB.jpg

Ne pratiš fabulu radnje 🙂
Bilo je najavljeno kod svih da će family nalog poskupeti sa 699 na 1569 ARS, ali su kod nekih odustali od poskupljenja i cena je ostala na 699 ARS.

YTP.jpg

Mislim da je kolega hteo da kaže da mu nije jasno zašto su ti 699 ARS obračunali kao 300 RSD, a po aktuelnom kursu to je 93 RSD, kao što je naveo. Kupovao sam za vikend po ARS cenama i obračunat mi je kurs koji je kolega naveo, Banca Intesa.

Nazad
Vrh Dno