Šta je novo?

Youtube Premium [Family plan] (Vazna pravila u prvom postu!)

Napravite novi nalog, napravite grupu, uključi se vpn, ode se na youtube, stavi se zemlja Argentina, i kupi se premium, ja sam odmah dobio poruku da ne mogu da kupim pošto nisam u dobroj zemlji, onda malo rkedrke sa vpn i prošlo uz poruku da će svi članovi grupe dobiti premium, članovi grupe samo uđu u youtube i PREMIUM.

Jedina mana je što se ne mogu dodavati nobi članovi porodice.
Nešto su očigledno menjali jer se ranije moglo dodavati i brisati a sada izbacuje poruku da se države ne poklapaju.

Ako neko ima slobodno mesto, zainteresovan sam !🤘

Pozdrav ljudi,
Da li znate da mi kazete da li je moguce koristiti na Iphone-u Youtube Premium tacnije da koristim PiP (Picture in picture) ili na "seljacki" da kada pustim video na Iphone-u da li mogu da zakljucam telefon i da video idalje ? Koliko sam prelistao temu video sam da ima i Youtube sound da li na njemu mozda moze isto to?

Pozdrav ljudi,
Da li znate da mi kazete da li je moguce koristiti na Iphone-u Youtube Premium tacnije da koristim PiP (Picture in picture) ili na "seljacki" da kada pustim video na Iphone-u da li mogu da zakljucam telefon i da video idalje ? Koliko sam prelistao temu video sam da ima i Youtube sound da li na njemu mozda moze isto to?
YouTube Premium ima opciju PiP i na iPhoneu.
U podesavanjima telefona moraš aktivirati tu opciju. Settings > General > Picture in Picture

TunnelBear moze i dalje free da se koristi za ovu vratolomiju?Probao bih popodne🤣

Aktivirano 🙂 E sad fun fact meni kao menadzeru grupe je prebacen nalog na argentinu a ostatku grupe je ostao na Srbiji.

Prosto.
1) Napravio grupu unapred
2)Kad su svi clanovi prihvatili invajt upalio Urban VPN (TunnelBear me iz nekog razloga prebacivao da sam u Kolumbiji)
3) Otvorio Youtube app i zamolio ih da hocu Premium (uverio se da je cena 119 ili tako nesto ARS).
4)Dodao karticu i nalupetao neku adresu iz Argentine
5)Dobio mail od Guglete da ce da me klepe 1.23 $ od sledeceg meseca i mail od YT da mi je premium aktivan.
Koristio sam Visa Prepaid NLB banke

Prosto.
1) Napravio grupu unapred
2)Kad su svi clanovi prihvatili invajt upalio Urban VPN (TunnelBear me iz nekog razloga prebacivao da sam u Kolumbiji)
3) Otvorio Youtube app i zamolio ih da hocu Premium (uverio se da je cena 119 ili tako nesto ARS).
4)Dodao karticu i nalupetao neku adresu iz Argentine
5)Dobio mail od Guglete da ce da me klepe 1.23 $ od sledeceg meseca i mail od YT da mi je premium aktivan.
Koristio sam Visa Prepaid NLB banke
Kako si ih "zamolio" u stavci broj 3? Jel si išao samo da platiš ili si im pisao?

Hehe ma kliknuo da kupim premium🤣

A kad si pravio grupu niste menjali zemlju? Sve vreme bila Srbija, pa si tek kod dodavanja kartice stavio Argentinu?

Svima bila Srbija.Kad se aktivirao premium svi su ostali na Srbiji sem mene mene je prebacio na Argentinu.

Zar prosle godine nije bilo da gazda familije mora biti iz iste zemlje kao clanovi ?

Ne pratis pricu.Procitaj prvo o cemu se radi 🙂

Zar prosle godine nije bilo da gazda familije mora biti iz iste zemlje kao clanovi ?
To važi za naknadno dodavanje članova.
Ako prvo dodaš članove porodice pa onda ideš da se pretplatiš, onda može bez promene države. Jedini problem je što se kasnije ne mogu dodati novi članovi porodice.

Otvoriš opet neki novi nalog, šta ti teško😀

To važi za naknadno dodavanje članova.
Ako prvo dodaš članove porodice pa onda ideš da se pretplatiš, onda može bez promene države. Jedini problem je što se kasnije ne mogu dodati novi članovi porodice.
Hvala za pojasnjenje. Istekao nalog roditelju moje grupe pa da pokusam nesto.

Covek je formirao grupu pre 1 god, ubacio nas i sada nas je kicknuo jer nece vise da produzuje premium nalog. A da nastavim mogu...za 749 RSD mesecno 😋. Ili da pazarim novi preko AR .

Covek je formirao grupu pre 1 god, ubacio nas i sada nas je kicknuo jer nece vise da produzuje premium nalog. A da nastavim mogu...za 749 RSD mesecno 😋. Ili da pazarim novi preko AR .
ma novi nalog lagano.. ja se bio smorio pred istek da ću morati da obnavljan pretplatu, da će mi opet tražiti adresu iz Argentine (pojma nemam koju sam naveo, znam da je Buenos Aires) kad ono međutim.. normalno nastavljam pretplatu dok se lično ne predomislim 🙂

Izvinjavam se sto upadam kao padobranac u topic. Mogu li da upadnem u neki family plan? Nisam bas u toku kako ide, a i tanak sam sa vremenom veoma da citam od nule. Hvala unapred.

I ja sam zainteresovan ako neko ima slobodan slot za argentinski YT.

Bukvalno na ovoj strani imate uputstvo kako sam npr ja to uradio.2 min posla.Zickanje za 1.3 dolara mesecno je ono....

Bukvalno na ovoj strani imate uputstvo kako sam npr ja to uradio.2 min posla.Zickanje za 1.3 dolara mesecno je ono....
Pa ne radi se o lovi nego...kako bi premudri Tadija u Varljivom letu rekao : " pa ovako je bolje, sve ti drugi uradi..." 🙂. Neko nema karticu, neko da se ne cima...a kada je neko vec cvrsto resio da otvori, zasto ne bi ubacio jos 5 njih pa i da mu plate po 1000 rsd godisnje jos je i dobar i svima lepo 🤷‍♂️😛. Ti si otvorio, drugi nisu..sloboda izbora, a ne osudjivanje i kritika .😁😊

YT mi je toliko nebitna stavka u zivotu, da cu pre da instaliram opet YT vanced ili bilo koji drugi free klijent.. Ako niko ne javi za family plan naravno. Do tada browser 🙂

Pa ne radi se o lovi nego...kako bi premudri Tadija u Varljivom letu rekao : " pa ovako je bolje, sve ti drugi uradi..." 🙂. Neko nema karticu, neko da se ne cima...a kada je neko vec cvrsto resio da otvori, zasto ne bi ubacio jos 5 njih pa i da mu plate po 1000 rsd godisnje jos je i dobar i svima lepo 🤷‍♂️😛. Ti si otvorio, drugi nisu..sloboda izbora, a ne osudjivanje i kritika .😁😊
Ne može da ubaci još 5 njih, jer porodični nalog obuhvata 5 osoba ukupno.

Dobro, cetvoricu 🤷‍♂️😹😇

Nazad
Vrh Dno