Šta je novo?

Youtube me ubija !

Bob Marli

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
22.09.2009
Poena
349
Imam u zadnjih par dana veliki problem sa youtube-om, a ne mogu da shvatim sto bi mogao biti uzrok. :mad:
Otvorim neki link za video i krene da ucitava, odjednom se napuni kao cela skala (buffer) i video zabode, stane samo. Ili samo ucita prvih par sekundi i stane, kao ucitava i nista se ne desava,
Koristim win7 64bit i Firefox zadnji.
Dajte neke ideje kako da resim ovo!

si probao da obrises flash player i skines "novi" ?

Mislim da nije ništa do tvog računara, nego do veze sa netom. Pre mesec-dva je bilo problema sa YT, pa je jednom delu korisnika prosto loše radio, da bi se potom popravio kako se i pokvario: sam od sebe (bar iz našeg ugla).

Proveri da li ti se isto dešava na nekom drugom browseru. Ako na drugom browseru video radi normalno pokušaj sa isključenim svim dodatcima na FF.

Meni se ovo ponekad dešava na chromu.

Problem sam mislio da je resio reinstall flasha, ali se opet isto desava. U sva 3 pretrazivaca se desava isto. Nesto sa sajtom nije u redudefinitivno.

Imam Firefox 3.6.10

e baksuze sad ni meni ne radi na ff 3.6 :) Krene video i ništa se ne dešava, stoji, vrte se kružići na početku. U IE8 i Maxton-u radi normalno...neverovatno...interesantno je da mi embedded klipovi na temi "Youtube linkovi" u FF rade bez problema.

Pa da, ali sto onda ne radi YT ni na Chrome-u ? :D

Meni je na FF 3.6.11. YT počeo normalno da radi kad sam obrisao Cookies i Cache. Na ostalim braowserima je radio bez problema i bez toga.
Flash v.10.1.85.3

Imao sam isti problem pre jedno mesec-mesec ipo. Trajao je jedno 2-3 dana pa se sve vratilo u normalu, samo od sebe. Inace koristim Operu.

Nazad
Vrh Dno