Šta je novo?

YouTube linkovi (2011)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo prvi klip u 2011. nadam se da ce vas nasmejati koliko i mene i da ce oznaciti lep pocetak nove godine i jos mnogo zanimljivih klipova

O samom klipu ne treba puno pricati. Svi znaju sta je slagalica. Ono sto je bitno na zalost nije snimljeno. Na pocetku emisije Slavoljub prica da je zavrsio 2 fakulteta i da jos nesto studira.

EDIT: Inace ĆIVOT jeste reč iz srpskog jezika

Poslednja izmena:
[YOUTUBE]wskT6YfVB6E[/YOUTUBE]

Evo prvi klip u 2011. nadam se da ce vas nasmejati koliko i mene i da ce oznaciti lep pocetak nove godine i jos mnogo zanimljivih klipova

O samom klipu ne treba puno pricati. Svi znaju sta je slagalica. Ono sto je bitno na zalost nije snimljeno. Na pocetku emisije Slavoljub prica da je zavrsio 2 fakulteta i da jos nesto studira.

EDIT: Inace ĆIVOT jeste reč iz srpskog jezika

EPIC ! Koji je ovo car brate mili. *****ao je Ekrema :D

Eddie Murphy Delirious

jedan od najboljih stand-up komedija, ima 7 delova, kratki su, ali covek je legenda.

Klinac se malo uzbudio oko novogodišnjeg poklona... Šta će biti kad otkrije sex? xD

:d
[YOUTUBE]i903ItDo0Bw[/YOUTUBE]

Hehe, lik se sav zdao da bije zmiju, znao je da ce mu Madjarica dati :D

Pogledajte šta sam našao u relatedu sa BodyRockTVom :D AWSOME :D

[YOUTUBE]MDwedGZuKRs[/YOUTUBE]

Kakav glas :)

Eto sta droga i alkohol napravise od coveka, ali jos uvek ima nade :)

[YOUTUBE]uTysXITBCmk[/YOUTUBE]

Sad bas citam da je jedan slusalac ponudio jednoj radio stanici 15.000$ da ga zaposli i da ga isplacuju sa tim novcem za pocetak.

Vec sutra ujutru po US vremenu gostuje na jednoj stanici i ne sumljam da ce se posle ovoga vecina jacih boriti za njega.

Bas mi je drago kada se takve stvari dese, eto pozitivne stvari interneta.

Poslednja izmena:
u pocetku mi se ucinilo da je ovo ozbiljno. kao kale gospodar vremena, ali kasnije je ocigledno da je zayebancija
btw dobra stvar :p

Panda cheese reklama kompilacija.
[YOUTUBE]SyRvzeNuqa4[/YOUTUBE]

bio panda

Nije duvao pre emisije...
[YOUTUBE]39borxprH34[/YOUTUBE]

Ne verujem da je duvao, suvise je odvaljen :(

3D zvuk, ja se odusevio. Morate da stavite slusalice.

[YOUTUBE]x5G3HUiscW4[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]IUDTlvagjJA[/YOUTUBE]

Nesto temu duvanja :)
[youtube]mg_PWOLLpYE[/youtube]

@Gizmor
Au ovaj drugi klip :eyebrows:

Poslednja izmena:
virtuelnog berberina sam prvi put čuo na mobilnom, prebacio mi ortak preko bluetootha... nisam ni znao da ima na yt. bruka kako je dobro :D

Virtuelnog berberina sam cuo pre 10+ godina na slusalicama u jednom studiju u Beogradu.. nisam mogao da verujem kako je dobar efekat.

Premotajte na 6min
Lik je lud :D. Pogledajte i ostale njegove klipove :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno