Šta je novo?

YouTube linkovi (2011)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisam gledao Singapur, zbog cega je Masa ljut?

Hamiltonov pomalo nepromisljen potez je probusio Masi gumu, pa onda ga nije htelo ni sa Safety Car-om itd.. a pre toga je bio u dosta dobroj poziciji, i u kvalifikacijama su se nesto pokacili.

^ jedan-dva...tri..CETIRI posta iznad

Ćale, nisi skapiro. na originalnom postu si duzan da hover-ujes mishem ko mentol, ovde lepo vidis sta je i kako je. zato je DJ Yova okacio klip :)

Pa fora je da hoverujes misem. Ovaj klip sad gubi smisao.

pa i nije tako. jer ako hoverujes misem, dolazis u situaciju da propustis neke sekunde ove ili one strane.

^Hahah, dobro su ga skinuli :)

Saudi drift, od sada u HD-u :D

[YOUTUBE]dGt0RnZcO88[/YOUTUBE]

"Genius is one percent inspiration and ninety-nine percent perspiration." :D

Nije mi to palo na pamet, taman posla da se smejem coveku ako boluje od toga.

naravno ako je bolest u pitanju nema mesta smehu.
Ja sam prvo posumnjao da je reklama, pa neka hemija koju ti vrhunski sportisti cesto piju ... tj reakcija na istu ....
googlao sam ali nigde nisam mogao da nadjem vezu izmedju pandiania i bilo kakve bolesti. a ni na drugim klipovima sa konferencija nema taj problem ... no nazalost verovatno si u pravu dzoni, jer ovo nije normalna reakcija ...

Poslednja izmena:
e, imam jako los kvalitet, 2007 je bila, jos su se furale VGA video kamere, razlog zasto smo bili desetari, a ovi ostali trpeli :p

Kasrana Sopot, Pozarevac, 2007 -

[youtube]BiuwsNbvuUA[/youtube]

ovo je celo trajalo nekih 10 minuta ... sve zbog par carova, sto imali reakciju kao mrtav konj. inace - vikend, pa je bio samo dezurni oficir, a mi ostali iza umirali od smeha :d ja sam na 00:20, prodjem na sekund

Igortiza i ja sam služio prva tri meseca u Sopotu požarevac ali 2005 na 2006god koje je to rasulo bilo a i extra zezanje da ne pričam šta smo sve radili a ko je gluplji nije baš dobro prolazio.Najveća ladovina od kasarne.

Poslednja izmena:
Nisam ni ja siguran da ima tu bolest, ali ovoliko se oznojiti, a da je sa nekom osobom sve u redu... nemoguće.

Odlicno odradjen video. vredi pogledati.

[YOUTUBE]QYm-dT24iRY[/YOUTUBE]

E, ovaj niste imali - 4 views :p

[YOUTUBE]_XltJUcJKNg[/YOUTUBE]

Cuo sam da je ovo Izraelsko pivo mnogo dobro :D

Cini mi se da mu zena ne veruje :d:d Gotov je kad ode kuci hahahahhaha

Ovaj sa zidom i radnjom je fake, glumac nije ni za latino serije.

"Genius is one percent inspiration and ninety-nine percent perspiration." :D

gospodo, covek je ocigledno odmah posle velikog i dugotrajnog fizickog naprezanja i verovatno brzog tusiranja dosao na intervju. kosulja, materijal i boja su doprineli.
meni je uspevalo da osetim kako se znojim u bazenu, posle 40ak min napora.

Ćale, nisi skapiro. na originalnom postu si duzan da hover-ujes mishem ko mentol, ovde lepo vidis sta je i kako je. zato je DJ Yova okacio klip :)

naravno da sam skontao..al ono je original, ovo je uradjeno za youtube..i bolja je fora kad hoverujes misem...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno