Šta je novo?

YouTube linkovi (2011)

• Začetnik teme Začetnik teme weasel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
@hsv.stoned
Podjednako glupo kao nemusti jezik koji je takodje vrlo popularan. Sve je pocelo od Djeme

Inace slazem se sa obe strane o onoj pusacici 😀 Fora jeste jadna i bezobrazna, ali nisu oni uradili njoj nista vise nego ona, i drugi pusaci, hiljadama ljudi svakog dana. Evo recimo na beer festu sam hteo da bijem ljude jer u sred mase pale cigare i dime sve oko sebe. Gde god da se okrene izduvace dim nekome u lice. A najgore je sto njima to i ne smeta. Cak se i ne trude da duvaju u vis kako bi bar probali da postede nekoga. Taj klip mi nije bio smesan, ali bih se smejao ko malo dete kada bih mogao neke od ovih da nabijem pred auspuh.
'Di je ovde plus jedan batn?

Aha, vrlo. A kad pušač prođe pored mene i izduva mi dim u lice, to je za radovanje?

Sta si sada hteo da kazes, kakva ti je to logika :zgran:. Nije poenta sto je pusac, nego glupa fora sa nikakvim smislom za humor.

Yebote, sto ste vi geekovi zayebani ljudi, ne sme covek vise ni cigaru da zapali. Odma' ocete da se bijete.:smoke:

Poslednja izmena:
Mozda hoce i oni neku paradu 🙂

Mi nismo dovoljno divlji i surovi da bi se smeli nazvati geekovima.😀
To je opasna i, kao sto sam vec rekao, zayebana sorta.

Једнога дана ће овакве форе пуштати на Дневнику РТС-а, и сви ћемо се смејати томе несвесни чињенице да смо се претворили у онакве људе какве смо одувек презирали...

Нажалост, ка томе иде еволуција.

Sta si sada hteo da kazes, kakva ti je to logika :zgran:. Nije poenta sto je pusac, nego glupa fora sa nikakvim smislom za humor.

Zapravo, po meni ovde i nema nikakvog humora, dopada mi se ova ideja i postupio bih potpuno isto svim pušačima.
Nema tu nikakve posebne logike, jednostavno je tako. Do pre par godina, dok na pakovanjima cigareta nisu bili oni natpisi upozorenja i dok je zakon o pušačima još bio labav, niko se nije žalio, kada su uveli sve te mere, kad su po lokalima odvojeni pušači i nepušači, jedino su se pušači uzjogunili u fazonu "što nas odvajate", to je tako jedno sebično razmišljanje, bez sagledavanja druge, nepušačke strane. Truj se, brate, slobodno, ali nemoj dozvoljavati da ja kao nepušač trpim to. Dok šetam ulicom barem me petoro njih zaguše svojim izbacivanjem dima dok se mimoilazimo. Pikavce na trotoaru neću ni komentarisati.

Vidi ga ovaj beclija sto je fin 🙂 Kako te uspevaju zagusiti na otvorenom prostoru ? Ti u klabing ne ides onda ?

Slazem se sa Avijonom!
Ovo je stari klip, ali zanimljiv:

Posebno mi se dopada na 3:14 onaj deo o NY Times-u. 🙂

Vidi ga ovaj beclija sto je fin 🙂 Kako te uspevaju zagusiti na otvorenom prostoru ? Ti u klabing ne ides onda ?
Ne znam da li Avijon ide u klabing ali je u EU u mnogim kafićima i klubovima zabranjeno pušenje... Kao posledica toga duvanu za ušmrkavanje(Snuff) je skočila popularnost 😀

E sada ja ne znam kako je u Beču ali skoro sam bio u Poljskoj i iznenadio sam se koliko se to poštuje, ajde što poštuju u fino sređenim mestima ali kada uđeš u rupu od kluba gde je pivo 4 zlota(~100din) i vidiš da nikom ne pada na pamet da zapali cigaretu... zaista se zaprepastiš.

[YOUTUBE]KAjwGL1K8-o[/YOUTUBE]

Samar za medalju 😛

Poslednja izmena od urednika:
Де си пацове један, мрш.

хахахахаха

Zapravo, po meni ovde i nema nikakvog humora, dopada mi se ova ideja i postupio bih potpuno isto svim pušačima.
Nema tu nikakve posebne logike, jednostavno je tako. Do pre par godina, dok na pakovanjima cigareta nisu bili oni natpisi upozorenja i dok je zakon o pušačima još bio labav, niko se nije žalio, kada su uveli sve te mere, kad su po lokalima odvojeni pušači i nepušači, jedino su se pušači uzjogunili u fazonu "što nas odvajate", to je tako jedno sebično razmišljanje, bez sagledavanja druge, nepušačke strane. Truj se, brate, slobodno, ali nemoj dozvoljavati da ja kao nepušač trpim to. Dok šetam ulicom barem me petoro njih zaguše svojim izbacivanjem dima dok se mimoilazimo. Pikavce na trotoaru neću ni komentarisati.

До пре пар година ћале је пушио у кући а сад излази напоље, било лето или зима. Исто тако и моја жена, само што се ћале не буни а она да. Све би пушаче затворио саме у просторију где нема луфтирања па да видим дал ће да пуше и да падају у несвест.

Da se kladimo da ce ovaj klinac u narednih par meseci doci kod Ognjena na pink, kao sto je i onaj Dimi mi se racunar - ***** ?

лол, не причај да је мали био у емисији?

Evo nesto za sve pusace 🙂

Jos jedan chat roulette:

[youtube]CNSaurw6E_Q[/youtube]

Ljudi, javite ako neko izbaci na YT jucerasnje prenosenje atletike od strane Duska Koraca...znaci bio je urnebesan 😀

SGS II powered by Lite'ning 6.1

E, претера га... Када би сад кренуо у контрирање теби, добио бих доживотни бан...

Juce partizani, danas Kosovo polje. Sta je IN,to se peva.

No evo malo ekologije na simpatican nacin

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno