Šta je novo?

YouTube linkovi (2011)

• Začetnik teme Začetnik teme weasel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
@ otac

A nista, na slusalicama nema zvuka sa ovog klipa, sad na zvucnicima ima 🙂

za sve hejtere

Version 2.1

[YOUTUBE]3vWm47yPLGc[/YOUTUBE]

^ ju nisi valda ovo sad tek video 😀 genijalno je u svakom slucaju 🙂

[YOUTUBE]5gyvRrAhFrU[/YOUTUBE]

Najjace mi je kad onaj lik podriguje dok ona riba intervjuise onog tipa. Umro sam od smeha 😀

[YOUTUBE]bQptfdSCdhs[/YOUTUBE]

:d

Ima malo blage erotike na kraju 😉

Ovaj sa BMW na 0:54 je najaci car na svetu 🙂

:Klanjanje

ju! al me iznenadio kako dobro peva....

Nije mi jasno zasto bi neko pevao tudju pesmu koja je relativno nova. Dobro je otpevao ali malo je glupo, neka snimi svoj hit 😀

^ to su ti showman-i....zbog publike 😉

i lady gaga prepevala Coldplay (viva la vida) i mogu jos milion drugih primera navesti

to ti je kao "odavanje pocasti" tom drugom umetniku koga cenis 🙂 (otpevas njegovu pesmu)
jeste glupo,ali tako i dj-evi rade... ne pustaju samo svoje,nego mixaju i tudje, da pokazu njihovo umece, da ugode svima.... nema pravila u showbiz-u

Poslednja izmena:
Odlicno otpevao..🙂
A ima i fejlova u tim tudjim pesmama..
kao npr, kad je avril pevala na svom koncertu fuel od metallice..omg xD

Avril je pevala i onu knocking on heavens door od gunsa...no no no... stop doing dat...ne kvari savrsenstvo

"Knockin' on Heaven's Door" je pesma Bob Dylana. Nije da ga nešto preterano volim, ali ipak je njegova izvedba najbolja.

[youtube]FmboEjwJwFU[/youtube]

Time Capsule: The Internet in 1995
On January 27, 1994, the Today Show ran a hilarious segment trying to unravel this crazy new thing called “The Internet.” A year later, however, it looks like the media had it all figured out. Check out this 1995 MTV trend piece by Kurt Loder...
http://www.openculture.com/2011/07/time_capsule_the_internet_in_1995.html

"Knockin' on Heaven's Door" je pesma Bob Dylana. Nije da ga nešto preterano volim, ali ipak je njegova izvedba najbolja.

Da da..whatever...zna se da su gansi postavili novi level... znao sam da nije njihov u originalu, ali vec je toliko prihvacena njihova verzija da je ona postala zlatan standard ;D

Sve u svemu, linkin odvalio

Da da..whatever...zna se da su gansi postavili novi level... znao sam da nije njihov u originalu, ali vec je toliko prihvacena njihova verzija da je ona postala zlatan standard ;D

Sve u svemu, linkin odvalio
To mozda kod nas ... U Americi ... Ne bas.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno