Šta je novo?

YouTube linkovi (2011)

• Začetnik teme Začetnik teme weasel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
[YOUTUBE]4Eqq-3isBmM[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]4RX9JIf4RaU[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]_Ha-ZrUPJ_E[/YOUTUBE]

[youtube]QwIvYwJXObc[/youtube]

“Geo-Cosmos” is made up of 10,362 OLED panels that display continuously-updating satellite footage of our tiny blue marble, representing what our planet looks like from space in something close to realtime.

[YOUTUBE]pTPa9_K7nwg&feature=player_embedded#at=266[/YOUTUBE]

3:17 😀

masterpis

:wall: :trust: :d

[YOUTUBE]l3TihwOdfhM&feature[/YOUTUBE]

nije nikakva zezancija i fora i fazon....nego, obican, tj neobican muzicki video, koji mi se toliko svideo da sam morao da okacim ovde..

ne znam...pravi muzicki spot, pun energije, predobrih kadrova i scena.... svaka cast! (ne bih da komentarisem (ne)kvalitet pesme i da pocne rasprava o ukusuima sto se tice muzike...samo za spot govorim)

edit: umalo da zaboravim, bolji je na fullscreen i malo boljoj rezoluciji 😉

fergie ... bih je tamo gde se ne ....

sto se tice vrhunskih cudnih spotova, ubedljivo najzanimljivi su LMFAO. naravno, opet kao i OTAC napominjem da zanemarite muzicki ukus, nego gledajte spot 🙂 KUTIJA je zakon lik! :d

[youtube]KQ6zr6kCPj8[/youtube]

EDIT: Kutija (part of the crew), Isus sa WANKSTA ogrlicom, nenormalno dobar dance kinez, debeli lik u uskim bermudama, i Shuffle crnokosa se pojavljuju u svakom spotu koji su do sad uradili, osim Yes (to je retardirana pesma) i spotovi su im predobri!

Poslednja izmena:
[YOUTUBE]PCTru5ToIvc[/YOUTUBE]

:d

@ OTAC

Drago mi je da vidim da jos neko to prepozna, covek koji im radi spotove u poslednje vreme, kida.. (Ben Mor). Bukvalno uzivam u svakom kadru, i savrseno uklapa sliku i zvuk.. Just can't enough takodje njegov, takodje predobar.

eto, taj detalj nisam znao (video sam na pocetku spota ko je rezirao,al nisam znao da je i onaj u japanu odradio)
da, jako dobri spotovi... za muziku ocigledno zna da napravi video.

@tema:
a sad, nesto retardirano ;D

Ko prati Game of Thrones, zna ko su Young Lannisters

😀

Kad smo vec kod spotova, ovaj je jedan od najludjih, ali takodje i genijalan. 🙂

:d:d

[YOUTUBE]yS4Mrct-_mk[/YOUTUBE]

@hsv
buduci klasik

@Uriel
Drago mi je da vidim da bar neko na ovom forumu ima ukusa. Vec sam poceo da se brinem.

Ovo bi bio jedan od mojih favorita u trci za najopiceniji spot.

Poslednja izmena:
To sto neko ponekad okaci neki hard bass klip ne mora da te brine da niko ovde nema ukusa :d

hsv,kad je sniman doticni film i da li znas budzet koji je bio dostupan istom?

^ Bilo...

nije nikakva zezancija i fora i fazon....nego, obican, tj neobican muzicki video, koji mi se toliko svideo da sam morao da okacim ovde..

ne znam...pravi muzicki spot, pun energije, predobrih kadrova i scena.... svaka cast! (ne bih da komentarisem (ne)kvalitet pesme i da pocne rasprava o ukusuima sto se tice muzike...samo za spot govorim)

edit: umalo da zaboravim, bolji je na fullscreen i malo boljoj rezoluciji 😉

*ebe mamu...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno