Šta je novo?

YouTube linkovi (2011)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
'cause It's so cute :d :d :d

strasno majke mi. Pink Floyd nema 100 milki pregleda za sve klipove a ''slatki macici, biberi, ekremi, zaz socijalno-odgovorna'' itd imaju 50 milijardi :d

to je primer i dokaz da mnogo vise na internetu i samim tim na planeti ima sesilnih d8ila (parazita), nego normalnih samo-razmisljajucih homo sapiensa koji se ne pale na de8ilizme..

nazalost

Poslednja izmena:
@tema:

The Best Fighter in the wolrd!!

ahahaha
kakav je ovo deficit sive mozdane mase...
xD

Za ovo sa tim mačićima... :D

00:34s

a evo i nexus s reklama u Americi ;D

ahahahaha kraljevi... i njima je dosta macaka ;D

Poslednja izmena:
Ja uzasno gotivim machke, trenutno imam Norveshku shumsku i avlijanera, planiram da nabavim iz Madjarske Majkuna, al PREZIREM cat klipove. ne kapiram poentu, nije mi zanimljivo i smara.

Ja uzasno gotivim machke, trenutno imam Norveshku shumsku i avlijanera, planiram da nabavim iz Madjarske Majkuna, al PREZIREM cat klipove. ne kapiram poentu, nije mi zanimljivo i smara.
Znamo Igorice, culi smo te i proslih 100 puta :p Prelistaj temu unazad par strana i nabasaces na svoj komentar :D

Kako se voli i čuva auto od nevremena:

[YOUTUBE]rJqDPaf31Gw[/YOUTUBE]

:D:D:D

e ovakvoj ''srbendi'' da das vlast na mesec dana nakr'o bi se vise nego sve stranke za 1 godinu. :wall: :d

[YOUTUBE]xZw29SsJ5YU&feature[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]3UodADG88lQ[/YOUTUBE]

Haha...Pa ova Amerika zaista...
Cast izuzecima al iz pojedinih klipova (poput eto tih olimpijada za *****e u kolima) zakljucujem da u USA i dalje vlada divljastvo i pravi wild west.... oni su i dalje "sherifi",samo umesto konjEVA, tu su sad automobili, i dalje im je IQ isti, i dalje je alkohol glavni... kao i onaj monster truck show,ili NASCAR..

ok, i mi imamo grand i rakijadu u pranjanima,ali bar se nista ne unistava (osim jetre i usiju od losih melodija)... Ti ameri su cudesno destruktivne prirode... cemu?

http://www.youtube.com/watch?v=Zqh6Ap9ldTs

:)

Ne mora nista da se vezuje za Ameriku, vec za modernu potrosacko-extremnu kulturu. Ako vec gledamo "*****izme" iz USA, iste takve stvari u isto vreme su i u Evropi. Evo za primer Jackass je u isto vreme harao kada i evropski Dudesons, show u kome je stos napraviti sto vecu glupost, privuci paznju i na tome debelo zaraditi. Nazalost oba show-a sam odgledao, ali nikada u zivotu ne bih platio ni za jedan njihov proizvod. Ko je gledao odlicni Idiocracy zna o cemu je stos sa Ow my balls...

jeste,ali to su pokusaji KOPIJE ti dudsones-i.... neces toliko de8ilizma u naciji videti nigde kao u USA... znam pouzdano ;)
npr, ok, chesi, poljaci, bugari i rumuni su kao i mi malo gori od nemaca i svajcaraca i italijana itd (tj manje smo civilizovani sto je i opste poznato) ali nigde ne vidis *** ono sto u americi...ono je NENORMALNO.

@ smarac: da, taj sam dokumentarac gledao... ustvari, ceo dokumentarac je objasnio to americko divljastvo... pogotovo deo kad Merilin menson prica..boze, kakav je to kralj, ja sam do tada mislio da je mentol..

@tema, da ne bude samo offtopic:

nyan cat u pravom zivotu..

hahaha, koje dileje...

[youtube]6PKQE8FM2Uw[/youtube]
Po meni jedan od boljih prank klipova :)

verovatno znate skoro svi za ovo ali boze moj :smoke:

[YOUTUBE]vongRb-u-sE[/YOUTUBE]

Nikad cuo. Nekako me podseca na ovu stvar, ne znam zasto...

Stim da DLM kidaju, ovi su mi nekako mekani :p

[YOUTUBE]LKvfs1MZO2U[/YOUTUBE]

Kako ne znate za taj klip, jedem vam malter svima ! :d

sad naleteh na ovo, da nisam gledao u monitor mislio bih da je ovo paja patak :d

[YOUTUBE]S2RTPF8UnGo&feature[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Igrala se deca...

[YOUTUBE]rWd3vgLaA_M&feature=player_embedded[/YOUTUBE]

prvi komentar :d

[YOUTUBE]LAhP-yLJJ9s&feature[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]TrIdEftH50g&feature[/YOUTUBE]

Evo još malo letača ...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno