Šta je novo?

YouTube linkovi (2011)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zasto glupo?
Em je zanimljivije od klasicne olimpijade :) em ovo stvarno treba znati uraditi.
Ne daj Boze da zatrebaju vatrogasci,ali bih vise voleo ove da mi dodju nego nasi,jer ovi trceci brze stignu nego nasi kamionom...

mislio sam "retardirano"

Organizuje se nova olimpijada za pekare:

100m s perecama, skok u dalj u brasno, skok s kiflom (zamena za motku), 4x100 kajzerica, bacanje shtrudle s ramena...

xD NO NEED FOR DAT

http://www.youtube.com/watch?v=ZWj5Q1oiM9Y&feature=player_embedded

Postoji li zvanican YouTube kanal na kojem ce Peter Jackson postavljati ove Hobbit vlog-ove? Isao sam subscribe na ovaj kanal koji si postavio ali to je neki spamerski kanal, postavlja gomilu stvari koje me nezanimaju.

[YOUTUBE]Jj1TgBiUK5A[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]nlMpt4ucH2U[/YOUTUBE]

IMDB: HBO's "Game of Thrones" television series, based on A Song of Ice Fire

Nikad smornije knjige: svasta se nagovestava a nista se ne desava. U stvari, kad razmislim - bas zato je idealna za sapunicu. Svaka im cast za ideju.

[YOUTUBE]fVWUaH2mCt4[/YOUTUBE]

LOL :d

[YOUTUBE]E_AqvWKjufM&feature[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]B01M5w-e_Qo[/YOUTUBE]

Ništa novo i neobično. Bilo je toga osamdesetih na sajmu za vreme Novogodišnjih Čarolija. Glavni auto je bio fikus + motori

Poslednja izmena:
Oce, sjajni su ti ovi klipovi - eh, da sam imao female translator pre 20-ak godina :lupko:

;D eh,samo da ih bude bilo kad.....da spasi muski rod od amazonki...

[YOUTUBE]bMGatrWkG2c&feature[/YOUTUBE]

:d:d

Ovo izgleda previse autenticno...

Izgleda onako kako ljudi oduvek predstavljaju vanzemaljce. Verovatno se radi o pravilno postavljenoj piletini :D

Lep video, ali losh rezultat i to uglavnom zbog toga shto je animacija apsolutno neprirodna...

hahaha umro sam :d

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno