Šta je novo?

YouTube linkovi (2010)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
mislim na ovu "novu" betu,od juce valjda.pojavi ti se notification..kao closed beta..izgleda kao da je veci deo sajta u flash-u uradjen..meni se i ne svidja toliko mada ima kao nekih pogodnosti (npr. mozes da trazis neki novi video a da i dalje gledas stari samo se plejer smanji)

18+ WARNING (u stvari i nije toliko strašno, ipak su to sve pikseli - pogledajte pa odlučite da li ostaje ili je za brisanje)

[YOUTUBE]egcXvqiho4w[/YOUTUBE]

Meni je bilo interesantno pa sam ga zato okačio :)

^^Sjajno :d

da li i vama ovako izgleda YT?

ili makar nekima od vas? :S:

Prilozi

• loh man.JPG
    loh man.JPG
    62.8 KB · Pregleda: 249
Ovde ne

18+ WARNING (u stvari i nije toliko strašno, ipak su to sve pikseli - pogledajte pa odlučite da li ostaje ili je za brisanje)

Meni je bilo interesantno pa sam ga zato okačio :)

Bolesno :d

[YOUTUBE]eYXPqrXZ1eU[/YOUTUBE]

edit: ovaj novi yt je bolji, nema reklama, brže učitava, jednostavniji je....

Poslednja izmena:
Nintendo wii is dead :eyebrows:
[YOUTUBE]c3CaoeV9g0E[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]K0JuyWH4dZI[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
[YOUTUBE]K0JuyWH4dZI[/YOUTUBE]
Ja jednostavno,nemogu da verujem da jos neki ljudi zive u devedesetim godinama.

Jedva gledam ovaj snimak koliko mi se gadi ovo,ja usao u trenerci na splav obezbedjenje mi se javlja,pa ja prosto nemogu da verujem. Kako bre da idemo u evropu sa ovakvim razmisljanjima.

Jednom reciju uzas

Hahaha bas sam se slatko nasmejao, ogromna doza faila u 10 minuta :D

Jel ovo skoriji klip? Vidim pominje neke marke, pa reko mozda je iz devedestih, na to mi lici. Sumnjam da ima ovakvih pacenika i danas. Mada...

Hahaha, ma od skoro je. Čovek nije baš... najzdraviji. :d

Poslednja izmena:
haha kinez je legenda borce

evo kome se svideo prvi klip evo jos dva komada :D

i ne zaboravite, glasajte za kineza da udje u kucu velikog brata! :D

[YOUTUBE]K7Sk2GXzy3I[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]IWAtDRB1KQk[/YOUTUBE]

Poslednja izmena od urednika:
chak ni kao parodija i shala nije zanimljivo, i sramotno je ...

sa druge strane - likovi genijalci, sabili su kako dobra fora, gledam vec 20 puta i umirem od smeha :d

[youtube]5oo5FaYkNJ8[/youtube]

Ja jednostavno,nemogu da verujem da jos neki ljudi zive u devedesetim godinama.

Jedva gledam ovaj snimak koliko mi se gadi ovo,ja usao u trenerci na splav obezbedjenje mi se javlja,pa ja prosto nemogu da verujem. Kako bre da idemo u evropu sa ovakvim razmisljanjima.

Jednom reciju uzas

Ko se u to u postovima raspituje za bateriju E51. :D
Ne kažu "Borča City nikad neće biti", tek tako. :d
Lik je smešan, pije razvodnjen viski, gajba je raspad. :laugh:
Kajla od pre 2WW, niko više to ne nosi. Nose se kraljevski radovi po dva komada - Oudated
Kaiš sa budže - 10 Jura
Upaljač - 30 Jura
Pantalone- 20 Jura
Tompus 10-20 Jura sa OMW na Zrenjanincu
Telefon E51, šatro bela je u modi.

Mamin sin vodi sa sobom 3 gorile, nosi 2-3 IPhone i ne ustaje isfoliranim smekicima. Ta priča ne pije vodu.
E da, ti koji piju viski prave cehove od par hiljada Jura za veče a ne 300. :d

Ali snimak nije loš, ima još onih koji proživljavaju "Rane".
Svaka čast za glumu, mnogo se mrštiš, ali vežbaj. Biće ot tebe nešto.

aaaa odlichan je, ja saznah za njega preko Ray william Johnson-a, ortaci su. :)

Hehe isto... Video sam njegovu reklamu za Nexus One pre toga, google ga sponzorisao, ali me nije toliko impresionirao pa nisam ni pogledao ostatak njegovog kanala dok ga Ray nije preporučio u poslednjem =3 :p A u poslednjem filmiću MGM-a na kraju prikazuje scenu kako odjavljuje epizodu u Rejevom "studiju" i stilu... ludi su

Malo protivteže "Kinezu"...

[YOUTUBE]MkTM5tEb_f0[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]YD3sVYZgkRA[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]WHtxZBZfFfs[/YOUTUBE]

Caramell - Caramelldansen

Matoro je , moguce da je vec bilo , ali je toliko urnebesno i zarazno da sam morao da postujem :-devil-:

[YOUTUBE]PPQbdeUfalI[/YOUTUBE]

Inace ... Prica ide ... Originalno je "Caramelldansen" pesma sa albuma Supergott , Svedske grupe Caramell ... E ovde postaje zanimljivo ... U principu ista nije dozivela nikakvu popularnost sve dok ... Se neko nije setio da je malo ubrza , i ubaci video iz anime , sve to objavi na par pravih mesta (4chan izmedju ostalog) i od tada ... Pa recimo da je ova stvar postala kult u Japanu :p
Bukvalno ako pogledate "related" ... 1001 video , na par foruma procitah da bukvalno u nocnim klubovima u Tokiju imaju veceri gde sve ribe dodju obucene/namontirane kao anime curice i uz razne remixove ove pesme luduju do zore ... Ovaj "stil" igranja je takodje tamo izuzetno popularan ... Epilog cele price ... Pesma nastala 2001 , a pesma postala popularna u Japanu tek posle 2006te ... Od tada , tu Svedsku grupu su cak i dovodili u Japan da im drzi koncert:guitar:
Ludi Japanci :whip:

http://www.youtube.com/watch?v=wF6W3206l70

cgxB1.png

ako je bilo *** nisamg ledo proslu stranu
BLACK GUY GET HIS ASS WHOOPED BY 67 OLD WHITE GUY

i ovo
nastavk ondonso drugi deo
http://www.youtube.com/watch?v=u5fnjFVPCek

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad