Šta je novo?

YouTube linkovi (2010)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
nisu ga samo rostiljali. bila je i na discovery/NG/explorer emisija o gadgetima gde su ga urnisali na najraznije nacine. mnogo vise nego na ovom klipu. preziveo je sve. pod preziveo mislim da je primio poziv.

:D
[YOUTUBE]r8JhqqaI-K4[/YOUTUBE]

Vidi se da je govor naucila napamet, samo .....
izgleda da je isti bio spremljen za drugacija pitanja :wall:

Poslednja izmena od urednika:
Porasli apetiti. Otkazala poslednja jetra, valja platiti novu.

50 Cent vs. Windows XP - In Da Club :D

[YOUTUBE]tDTsx02zxuM[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Jedna od najboljih ako ne i najbolja kompilacija fail-ova

[YOUTUBE]MacbiIK4mBg[/YOUTUBE]

kakvi ludaci :d odlicni su im spotovi

[youtube]T3nDVZiywnU&feature=player_embedded[/url][/youtube]

^Malo je reći da mi ovaj tip ide na kitona

Smorio je za medalju.

Jeste smorio ali ova fora je stvarno originalna :d. Verujem da bi vam bilo visestruko zanimljivije da ne pise da je on ;).

@ppredrag
Nije malo, nego je premnogo, zato sto nikoga ne zanima sta tebi "ide na kitona" a sta ne. Ova tema nije napravljena tebe da zasmeje.

ova fora je stvarno originalna

Možda za nakog ko je tek napunio 20 leta. Nije mi jasno što si skočio ko oprljen. Nisam tebi ništa lično uputio, već je bilo na račun ovog smarača. Nije zabranjeno da se komentariše klip jer nije ti ovo Južna Koreja ***:d. Ovo je forum, deal with it. I gde piše da se ovde kače samo smešni klipovi? :d

[YOUTUBE]4wTEZ0gX1hE?[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Nije bitno kome si uputio kada je recenica onako konstruisana.. sto se tice klipa, njega nisi ni komentarisao, a ono sto si napisao ja bih sankcionisao i kod nas a ne samo u J. Koreji, ne zato sto je vulgarno, nego zato sto je nepotrebno :eek:

Opstepoznato je da je slabiji smisao za humor i masta starijim ljudima , tako da nisi morao naglas da razmisljas da bi nam stavio do znanja :D.

Nema potrebe za daljim prepiranjem i pravljenjem ot-a, pogledaj jos jednom tvoj post..

Ne razumem kako mozete da mrzite Remija, al ajde.. :)

Opstepoznato je da je slabiji smisao za humor i masta starijim ljudima

Vidim da tebi konstrukcija rečenice ide od ruke:d. Što se tiče mog posta, meni je sve jasno što sam napisao i stojim iza toga da je postao neviđeni smarač, prepada prolaznike i prlja ljudima odeću na sred ulice i da - žešće mi ide na kitona.

Ako ti je ovo *****isanje smešno...

Da sam na mestu onog đubretara ili momka koji prodaje one knjige ispred lokala, sasuo bi mu četiri komada (zuba) u grlo bez pardona.

[YOUTUBE]7_VTH52TGOQ?[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]0eXIOK2vOhM[/YOUTUBE]

Poslednja izmena od urednika:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno