Šta je novo?

YouTube linkovi (2009)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
[YOUTUBE]32yyvmlGOdo[/YOUTUBE]

I kao trece mislili su da je to "lambo"...

:zgran:

'Ajde prvo što je čudno što je ovaj uletio u vodu.
Drugo je čudno što je neko baš to snimio.
A najčudnije je što su ovi samo reki "oh shit" i ladno nastavili dalje.

:zgran:

Vlasnik je hteo da izbegne pelikana koji je nisko leteo :) , inace ovo je slana voda, tako da u principu moze da se pozdravi sa autom :)
Najbolji komentar na forumu odakle sam ovo uzeo: "verovatno je auto sam sebe ubio, nije mogao da podnese vise da ga vozi ovakav de*il" :D

Poslednja izmena:
Gde li je sad driver da prokomentarise kako je Veyron sran*e i kako bi na njegovom mestu Honda S2000 u ninja style maniru izbegla pelikana i graciozno se vratila na put, zahvaljujuci japanskoj ubber-mega-OMGWTFPWNAGE tehnologiji... :d

Gde li je sad driver da prokomentarise kako je Veyron sran*e i kako bi na njegovom mestu Honda S2000 u ninja style maniru izbegla pelikana i graciozno se vratila na put, zahvaljujuci japanskoj ubber-mega-OMGWTFPWNAGE tehnologiji... :d

:D:d:D:d:D

Mislim da je fake. Mozes negde na 28. sekundi da provalis kako prolazi pored one sporedne ulice, treba mu 2 sekunde da je prodje. Nema sanse da je ono 400kmh/s.

Ja licno mislim da je oko 150.
mogucje,posto sam se vozio na motoru 250+ i znam koliko se brzo projece pored mnogo daljih stvari a kamoli tako malih ulicica,to se predje za milisekundu (ne bukvlano,ali uzasno brzo)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno