Šta je novo?

YouTube linkovi (2009)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
^
Covece ala me je ovo nateralo da placem od smeha :)...

Poslednja izmena:
^Daj brate jojo jesi lud...:S:

Poslednja izmena:
Ovo vec pocinje da me brine. Nisam se pomerio ni milimetar. Da li je moguce da su mi horror igre/filmovi toliko otupeli osecaj za strah/opasnost :S:.

pu kad se sad nisam slogirao :d a znao sam da ce biti ta fora i opet sam stercno glavu u nazad :d

G@W
zabrinjavajuce...pa kako mislis da odigras alien vs predator?

Poslednja izmena:
Gore od ovoga ne moze :S:

O Wild Boy veruj mi da moze, moze MNOGO GORE!

edit: trazio sam da postavim link sa prvim modelom De Loreana DMC12, to je onaj automobil sto je koriscen u filmu Back To The Future, prvi crash testovi bili su najgore ocenjeni IKADA! Znaci auto je sa 40mph bukvalno NESTAJAO u zidu t.j. bio skracen na 1/8 duzine, na netu su ostali samo crash testovi unapredjenog modela. Ako neko ikada pronadje taj early crash test u zatvorenoj prostoriji neka ga postuje, zanimljivo je da su linkovi ka tom test obrisani sa SVIH sajtova na kojima je video bio hostovan. Dotle samo ovo.

http://www.youtube.com/watch?v=0mjd2NTJU9g

Najgore je sto po Youtube-u kruzi ovo. Ali staces, ljudi su izgleda resili da im skroz naruse imidz (kinezima).

Meni je bas cudno ono skidanje klipova sa De Lorean-om, znaci svaki Kinez je olicje sigurnosti :D naspram tog auta, uostalom znam kako ce te pronaci klip....:D:D..evo potpuno istog klipa...mislim na klipu je avion koji udara u betonski zid ali samo umesto njega zamislite taj DMC i dobicete isti crash test.

http://www.youtube.com/watch?v=8hyNDFv29Bw

I ovo je poprilicno los rezultat.

Mogu da zamislim kako se taj auto raspada, nego mi je cudno za WV Bus, najverovatnije je odradjen test vecom brzinom (100KMH) jer auto ne udara jednom polovinom vec pravo u zid.

Takodje negde postoji klip, gde je opel komodor nazvan kineskim autom, samo zato sto je test odradjen pri 100KMH.

I ovo je poprilicno los rezultat.

Mogu da zamislim kako se taj auto raspada, nego mi je cudno za WV Bus, najverovatnije je odradjen test vecom brzinom (100KMH) jer auto ne udara jednom polovinom vec pravo u zid.

Takodje negde postoji klip, gde je opel komodor nazvan kineskim autom, samo zato sto je test odradjen pri 100KMH.

Od ovoga gore ne može, jedino "sigurno" mesto je u gepeku.

A ovo je već potpuno drugačija priča...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno