Šta je novo?

YouTube linkovi (2009)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Odlican je Linux Baby Rocker sa prethodne strane.
Umro sam na kraju kad ide thanks to:
baby Charlotte (v1.0 -Released 27 Nov 2007) :)

Meni je ta pesma skroz ok za decu, nije Minja Subota kriv sto se danas svi drogiraju i sto ih sve i svasta asocira na kojekakve opijate.

BTW ova reklama je stvarno psy :d

Massa-in udes danas na kvalifikacijama:

http://www.youtube.com/watch?v=xhXX98aEV98&fmt=18

Pitanje je da'l uopste reci da je imao srece sto ga nije pogodilo direktno u vizir vec ga je samo zakacilo...

23kyp7t.jpg

Poslednja izmena:
uuu bre pa sta ga to pogodi. Ja cak nisam ni primetio u onom prvom delu snimka da ga je bilo sta udarilo.

Poslednja izmena:
Sto bas je smesno, i ne brini fake je, tj. reklama (hint - gledaj peskir).

Poslednja izmena:
Pa i meni je izgledalo kao odlican viral ili da je stvarno real, s' obzirom da stvarno ima "likova" koji se prijavljuju i nastupaju na Talentima. K'o onaj sto je bacao nozeve na Britain, pa umalo da pogodi devojku. Link
Jos da vidimo koji likovi ce se kod nas pojaviti kad krene sve to :zgran: LOL

Sad sam odgledao od A do SH, i nije samo peskir nego "hint": papir kod sudije sa desne strane.

Koja reklama sa Energy drink :D
Steta sto nisu uradili da je cugno malo toga, pa posle headshot-a ustao :D

Poslednja izmena:
^^
на овом линку што си дао, траје 5 минута, а оно главно се ни не види како треба.

Pa bilo je na Youtubetu celo, ali su ga ukonili zbog "violation" razloga. Cak ne moze da se nadje ni preko search-a na Y.

Japanski TV show

Marshmallow sou zlol :d. Dang, zasto ove nase smrdljive nzv.televizije ne prave makar nesto slicno :mad:

Uzivajte...

Kako REMI nije bio :)
bili su verujem svi klipovi :)
legenda

Najjaci je!!!:alo:

Poslednja izmena:
Kad se zamorite od holivudske visokobudzetne produkcije, svratite na indie filmsku scenu, trailer za film 'The Drill', mis'im Mad Max je pussy za ovoga :d
Blaga je fraza 'ostao sam bez texta' :D

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno