Šta je novo?

YouTube linkovi (2009)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo za sve vas koji mislite da možete..
http://www.youtube.com/watch?v=pfsT...a.net/forum/viewtopic&feature=player_embedded

I da napomenem, od svih vas, verujem da samo igoritza ima potencijal da ga sustigne.

ahahah, necemo preterivati. :) ovaj zgib sa izvlachenjem na gore maks 2 mogu da uradim, a horizontalno na banderu sam se ranije kachio, sad ne znam dal bih mogao.

hanibal ima preterano razvijene ruke, a ja sam ubedjen da je ovom liku speed decreased na veoma male vrednosti, shto mene i zivcira kod ovih teretanasha. svrha telesnog treninga je - speed + power, pa onda levelujesh kolko ti chega treba.

recimo za primer, a okachicu i klip - zid u vojsci (ko se usudio da ide u redovnu zna shta je) sam preskakao uz chist kontakt samo sa rukama. e to je za mene umece, a ne ovo keshanje o shipke koje nije bash preterano korisno osim ako si freeclimber.

recimo za primer, a okachicu i klip - zid u vojsci (ko se usudio da ide u redovnu zna shta je) sam preskakao uz chist kontakt samo sa rukama. e to je za mene umece, a ne ovo keshanje o shipke koje nije bash preterano korisno osim ako si freeclimber.

a kako moze da ti koristi preskakanje zida uz chist kontakt samo rukama? ;)

Nisam znao da danas treba da se "usudis" da ides u redovnu vojsku :D u moje vreme je redovna vojska bila normalna pojava a bila je obicno sviranje qrcu btw

pih,psaras, pa vidi se da ne znaš. promenila su se vremena.
vi'š da se igoritza, osim što se usudio, čak i utrenirao u vojsci!
klanovi su to,nije zezanje..

na stranu shto se avion sprda - psaras, ne samo da je stvar za usudjivanje, vec i moralna odluka, zbog chinjenice da imash izbor - prati babama dupe u rodnom gradu 9 meseci, i pritom spavash kuci i u iluziji si da si "ostao" tu, ili da idesh 6 meseci u kasarnu, shta god to bilo. e - ovaj prvi pomenuti izbor je za mene sramota i najgora stvar koju chovek moze da uradi.

dajte klipove :)

Poslednja izmena:
na stranu shto se avion sprda - psaras, ne samo da je stvar za usudjivanje, vec i moralna odluka, zbog chinjenice da imash izbor - prati babama dupe u rodnom gradu 9 meseci, i pritom spavash kuci i u iluziji si da si "ostao" tu, ili da idesh 6 meseci u kasarnu, shta god to bilo. e - ovaj prvi pomenuti izbor je za mene sramota i najgora stvar koju chovek moze da uradi.

dajte klipove :)
Zavisi dal imas vezu pa ne moras da peres dupe, a i dal ti je pola familije bilo po ratovima, pa te bole kac da jednog dana moras i ti

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Imate add-on za Firefox koji se zove Youtube tooltip posto nema resenja za ove koje ne pisu opis klipa :)

25940816.jpg

14294357.jpg

^ Tnx za info, vrlo koristan add-on :)

^Prso sam od smeha kad sam cuo onog crnju kako se smeje...kad se "njah njah" ukljucio tad sam poceo da vristim od smeha...i vrhunac na kraju kad sam cuo onu prasicu kako grokce!!! :D:D:D

Ali lik stvarno ima genijalnih fora...

meni najjaca:

Q: How do ninjas raise their children?
A: From the grave.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno