Wabbit
Slavan
- Učlanjen(a)
- 18.10.2007
- Poena
- 319
Poslednja izmena:
...developers, developers, developers...Nije car, nego je Steve Balmer :d:d
Evo za sve vas koji mislite da možete..
http://www.youtube.com/watch?v=pfsT...a.net/forum/viewtopic&feature=player_embedded
I da napomenem, od svih vas, verujem da samo igoritza ima potencijal da ga sustigne.
recimo za primer, a okachicu i klip - zid u vojsci (ko se usudio da ide u redovnu zna shta je) sam preskakao uz chist kontakt samo sa rukama. e to je za mene umece, a ne ovo keshanje o shipke koje nije bash preterano korisno osim ako si freeclimber.
a kako moze da ti koristi preskakanje zida uz chist kontakt samo rukama?![]()
Zavisi dal imas vezu pa ne moras da peres dupe, a i dal ti je pola familije bilo po ratovima, pa te bole kac da jednog dana moras i tina stranu shto se avion sprda - psaras, ne samo da je stvar za usudjivanje, vec i moralna odluka, zbog chinjenice da imash izbor - prati babama dupe u rodnom gradu 9 meseci, i pritom spavash kuci i u iluziji si da si "ostao" tu, ili da idesh 6 meseci u kasarnu, shta god to bilo. e - ovaj prvi pomenuti izbor je za mene sramota i najgora stvar koju chovek moze da uradi.
dajte klipove![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari