Šta je novo?

YouTube linkovi (2009)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poslednja izmena:
Mator klip + objašnjeno je sve

10K za opremu, 50K za svadbu, od kuma televizor, a mi ovde umiremo od muke za 300 jura, a ovakva svadba je misaona imenica + Dinkic i krediti. :mad::wall::d

@DrunkGuys,
ma ko zna, meni se ono jednom desilo.....naravno nisam isao u prodavnicu :D Otisao sam kuci. I od tada sam prestao da se napijam, jer svatih da samo tako izgiravam budalu.

A ortaku se bas to desilo, pa smo se zabrinuli, otisli do prodavnice, a ono....klasika panduracija......vodite druga......ODMAH! Da ga mi ne bi vodili.

Ali sto kazu komentari, mozda je na nekoj gudri. ipak je to USA, USA, USA, Wooohoooo.

Poslednja izmena:
10K za opremu, 50K za svadbu, od kuma televizor, a mi ovde umiremo od muke za 300 jura, a ovakva svadba je misaona imenica + Dinkic i krediti. :mad::wall::d

Ja samo kazem da cu to isto sto su oni napravili sa 10k ja sam napraviti sa D90 i to sa jednim aparatom (dva 7D su koriscena), ali ko ce to meni da plati brale? Oni dan naplacuju 6000$ a ovde kad kazem ljudima 350 eur sa snimanje svatova oni ko da imaju CE3K

Pa jest' istina za kameru, malo Adobe Premijera(i ministra), i to je to.
Sad ne znam koliko nudi Nikon D90, ali ako su ovi rekli da nije trebalo dodatno osvetljenje, onda stvarno kameru trebaju da koriste ove nase filmadzije, jer ima osecaj holivudske postprodukcije. :D S' obzirom da nemaju pojma ni sa osvetljenjem, ni premijerom.

A to sto naplacuju 6000$ dan, moze im se. Ipak razlika u proseku inostranih plata i nasih je veeeeeeliiiikaaaa.

BTW, kada sam gledao da ovde sa MCSA se placa oko kilo evra, a napolju min 3500, sta onda reci. + A moze da se dogura i do 12000 kao senior MCSA, ono 10tak godina pred penziju.

Poslednja izmena:
Pa jest' istina za kameru, malo Adobe Premijera(i ministra), i to je to.
Sad ne znam koliko nudi D90, ali ako su ovi rekli da nije trebalo dodatno osvetljenje, onda stvarno kameru trebaju da koriste ove nase filmadzije, jer ima osecaj holivudske postprodukcije.

Nudi dovoljno ako znas da ga koristis kao filmsku masinu (izbor objektiva je vecina posla), pogledaj onaj film iz mog linka, ima vise organskog film-looka nego bilo sta od Canona.

A evo jedne svadbe u domacoj izbedbi :) http://vimeo.com/6861178

Mogu reci da mi se donekle svidja, ima dosta prelaza plana na plan, nekonzistentnosti u osvetljenju iz scene u scenu, kamera se prilicno trese u nekim kadrovima, izgleda da i u SCG dolazi trend kopiranja Stillmotiona, Spinakera i ostalih dobro poznatih kompanija.

Bolje da ih kopiramo nego da izmisljamo toplu vodu sa CELOM svadbom snimljenom :D

Btw, svidja mi se Quelqu'un t'aime :)

@Storm

Sad videh snimak, dobro je uradjeno.

A i pogledao sam razliku izmedju D90 i 7D. I nema velike razlike. 4 fps-a vise i sto ima par megapixela vise. Ali za duplo, pa i negde duplo i po, vecu cenu(na strani Canon-a), Nikon ga zdere. :d

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
ako si ovo sve sam uradio, sa svojom opremom, svaka ti čast, ali zaista svaka ti čast! muzika- vrh, obrada- vrh, naslov- vrh. ludilo!

još jednom odlično, hvala za link

Da, ja sam sve uradio sa svojom skromnom opremom kao sto i pise tamo u detailsu, stativ koji sam koristio je bio mali Velbon da ne bi teglio jos 15kg po gradu peske.

ne bih da idem u off ovde, ali ja sam zaista fasciniran! ovaj video na youtibe ima jako malo pregleda, ja ću poslati link svim ortacima, nadam se da će uskoro imati više pregleda. keep up the good work.

[YOUTUBE]xcxF9oz9Cu0[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]5EXBiAXiqJ8[/YOUTUBE]

Wow ovo izgleda veoma mocno, medjutim....za pravi feeling brzine na kopnu treba da se provozas Eurostarom na francuskom delu pruge jedno 70km pre ulaza u tunel, posle toga ti sve ovo izgleda jaaaako, ali jaaako sporo i dosadno, na tom delu Eurostar ide oko 385km/h i svi auti izgledaju smesno. :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno