Šta je novo?

YouTube linkovi (2009)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uh... Jeste ovaj video tu da prenese poruku, ali si me ubedacio skroz :(
Kad samo pomislim kako se ta devojka trenutno oseca, posle toga sto se desilo prodje mi jeza kroz kicmu.

Kako se ona oseca? A ovi sto su nastradali, zato sto je njoj bio problem da stane pored puta i posalje SMS??? Koga briga za nju, ovo kod nas na televiziji treba da puštaju. Kod nas u proseku svaka druga osoba telefonira dok vozi, da ne spomenem koliko se naježim kada vidim vozača cisterne sa propanom kako kuca SMS dok vozi.

Taj sa propanom ima cisternu koja uglavnom sama drzi pravac i ne skrece sa puta tako lako plus sto nema pored sebe gomilu retard klinki i takodje imaju odredjen max broj sati koji smeju da voze i min 12 sati da odmaraju izmedju smena

Poslednja izmena od urednika:
pa kad *****avaju ljude..;)

Realno, klupski fudbal je totalno propao, dok reprezentacija igra na nivou. Nisam neki navijac, ali ne zna se ko igra gore trenutno. Jedino me je prijatno iznenadila Vojvodina, koja bi mozda i proshla da sudija je sudija kod 3:2 za Austriju u 80' sudio penal za Vojvodinu (koji je bio chist ko suza) :)

Ali ovaj Zvezdin golman glat moze na njivu. Koja je on dva gola primio, svaka mu cast. Mada ni Bozovic sa svojim izletima nije bolji, lol.

http://www.youtube.com/watch?v=e-Kizg1cHIE

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno