Šta je novo?

YouTube linkovi (2009)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
lol

Ona druga strafta bas nesto bila tvrdoglava. :D

World's fastest undresser

Pokidao sam se od smeha
vid_budale.gif

Dance fail

^gledao ovaj klip pre dve nedelje i uopste ne kontam u cemu je fora odnosno fail...

pa fora je u tome on se kao muci po divljini i prezivljava..itd.. a seta se pored dosta frekventnog puta :)

Poslednja izmena:
aaaaaa, nikada nisam gledao tu emisiju ili sta je vec tako da nisam skontao...

pa fora je u tome on se kao muci po divljini i prezivljava..itd.. a seta se pored dosta frekventnog puta :)

Ma meni je on oduvek bio lik... 'ubija' se po raznim 'zabitma', penje se po ko zna kakvim nepristupačnim terenima, extremno preživljavanje... uvek ima facu kao da upravo rađa četvorke a ovaj jadan kamerman ga prati u stopu i radi sve što i on i još pri tom nosi kameru :)

Ma meni je on oduvek bio lik... 'ubija' se po raznim 'zabitma', penje se po ko zna kakvim nepristupačnim terenima, extremno preživljavanje... uvek ima facu kao da upravo rađa četvorke a ovaj jadan kamerman ga prati u stopu i radi sve što i on i još pri tom nosi kameru :)

pa i meni je cool ta emisija ali ovo sad baca ljagu na njega i njegovo mucenje.. garant dok ga ne snimaju ima par maserki da ga relaksiraju,posle masaze na rucak da jede pecenje i tako tooo.. a onda kad krene snimanje kao "aa nisam jeo danima, nisam video ljude danima" iza njega cela tv ekipa :) hehe salim se naravno, ali ovaj klip bas na komplet serijal baca sumnju

Da, stvarno ... I ja sam se razocarao posle ovoga a bio sam veliki obozavaoc lika i dela Beara Gryllsa. Mozda bi ipak bolje bilo da mods obrisu onaj post? :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno