Šta je novo?

Youtube + IE = korejski

Anti Patriota

Čuven
Učlanjen(a)
21.12.2002
Poena
620
Imam ovaj problem, a i dosta mojih prijatelja. Od nedavno nam je Youtube na korejskom kada koristimo IE. Kako da namestimo da nam u IE ponovo bude Youtube na engleskom? Na google chrometu mi je engleski ali zelim da nam tako bude i na IE.

Osim toga kad ukucam www.youtube... prebaci mi na nz.youtube ali opet na korejski. jer cackao sam nesto pa sam kliknuo na neku zastavu - britansku .. ali i dalje je korejski.

PS Koristim SBB.

Poslednja izmena:
Jesi li probao da pustiš neki spyware/malware test?

Rekao sam ocu IE, intesa e-banking radi samo na IE ... i jos neke VAZNE stvarcice.

Radio sam adaware, medjutim imam jos dva drugara koji mi se zale na istu stvar. Nemoguce da svi imamo taj isti spyware/malware !?

Poslednja izmena:
Sasvim moguće, jer drugari često instaliraju iste prgove, prosleđuju linkove i koriste iste sajtove, pa se povećava verovatnoća da ste zakačili istu stvar.
Probajd a instaliraš SpyBOT (freeware) i pusti testiranje.

Mene je isto skoro prebacio na Japanski :), a virusa/spyware-a nisam imao 99%...

Za korejski: Klikni na drugi "link" desno od Youtube logoa (한국어) i stavi English(US), a za prvi link (gde ti je sad britanska zastavica) stavi Worldwide (All). Gotovo :p

Toliko o spajwerima ... mozda ih i imam ali sad bar mi radi youtube na engleskom :)
Fala kole!

Nazad
Vrh Dno