Šta je novo?

Youtube i slichni...

• Začetnik teme Začetnik teme Mares
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Mares

Čuven
Učlanjen(a)
02.02.2003
Poena
620
Inteersuje me jedna stvar vezana za ovakve sajtove za gledanje video sadrzaja. Da li je to stvarno neizvodljivo ili se radi o chovechijoj gluposti, ali zashto ni na jednom sajtu ovakvog tipa nema STOP dugme za totalno prekidanje uchitavanja snimka?!!
Uzasno me nervira kada krenem neshto da gledam i hocu da se prebacim na neki drugi snimak ili da otvorim neki drugi sajt, i tako lepo mi ugushi ceo protok taj video fajl koji se i dalje uchitava a kojeg necu da gledam. Zar nije moglo pored play i pause opcije da se stavi i STOP! ... Takodje ovo sam video i na par sajtova gde se odma ukljuchuje neki stream radio chim se poseti,i nema nigde stop dugmeta vec samo pauza, i dzaba mi to sve da pauziram kada ce mi ostatak sajta otvarati ko da sam na nekom modemu iz doba jure :wall:

Ima neko objashnjenje za dugme STOP?

Teško. Koncept YouTube-a i sličnih sajtova je osmišljen delom prema brzinama interneta koje se koriste u svetu. Mi nismo svet. Još uvek. Simple as that. 🙂

To i mene uzasno nervira.

I to nikakve veze nema sa brzinama "u svetu", vecina planete je jos na mizernim brzinama, amerika je na proseku od 1.5mbit, pa ako mene to nervira na istoj brzini nervira i njih, znaci kriv je youtube.. simple as that.😉

Nazad
Vrh Dno