Šta je novo?

Youtube i slichni...

Mares

Čuven
Učlanjen(a)
02.02.2003
Poena
620
Inteersuje me jedna stvar vezana za ovakve sajtove za gledanje video sadrzaja. Da li je to stvarno neizvodljivo ili se radi o chovechijoj gluposti, ali zashto ni na jednom sajtu ovakvog tipa nema STOP dugme za totalno prekidanje uchitavanja snimka?!!
Uzasno me nervira kada krenem neshto da gledam i hocu da se prebacim na neki drugi snimak ili da otvorim neki drugi sajt, i tako lepo mi ugushi ceo protok taj video fajl koji se i dalje uchitava a kojeg necu da gledam. Zar nije moglo pored play i pause opcije da se stavi i STOP! ... Takodje ovo sam video i na par sajtova gde se odma ukljuchuje neki stream radio chim se poseti,i nema nigde stop dugmeta vec samo pauza, i dzaba mi to sve da pauziram kada ce mi ostatak sajta otvarati ko da sam na nekom modemu iz doba jure :wall:

Ima neko objashnjenje za dugme STOP?

Teško. Koncept YouTube-a i sličnih sajtova je osmišljen delom prema brzinama interneta koje se koriste u svetu. Mi nismo svet. Još uvek. Simple as that. :)

To i mene uzasno nervira.

I to nikakve veze nema sa brzinama "u svetu", vecina planete je jos na mizernim brzinama, amerika je na proseku od 1.5mbit, pa ako mene to nervira na istoj brzini nervira i njih, znaci kriv je youtube.. simple as that.;)

Nazad
Vrh Dno