Šta je novo?

Youtube i slab zvuk

unnamed

Čuven
Učlanjen(a)
18.06.2005
Poena
630
Da li je neko uspeo da resi problem sa zvukom a da nije morao da pregazi sistem? Nijedno resenje nije uspelo do sad. Vrlo slab zvuk preko online klipova (osim klipova koji idu preko wmp-a).

heh, vidis, ja bas u skorije vreme tripujem da mi se klipovi na YT mnooogo slabije cuju nego pre. Nisam odlepio znaci :)

Neznam kod mene je sve ok!!!

i kod mene je tise,moram do kraja da pojacam zvucnike i onda kada zaboravim da smanjim pa pustim winamp samo sto ne iskocim iz stolice :)

I kod mene se isto desava sa youtube-om u poslednje vreme, ali samo u slucaju firefoxa ?

Meni se problem javlja svuda i u Operi i u Mozzili i Netscape ne radi lepo. Probao sam sa nekim kodecima, cistio sam CCleanar-om, probao sam reinstalaciju flash playera ali i dalje je vrlo slab zvuk.

Klipove mogu da cujem preko slusalica i tada se sve cuje ali kada vratim na zvucnike (5.1 od kojih rade 2 satelita) opet se ne cuje zvuk u klipovima i windows default zvukovi se ne cuju. Da li moze nesto da se proba?

Poslednja izmena:
Klipove mogu da cujem preko slusalica i tada se sve cuje ali kada vratim na zvucnike (5.1 od kojih rade 2 satelita) opet se ne cuje zvuk u klipovima i windows default zvukovi se ne cuju. Da li moze nesto da se proba?

Ako se ne cuju ni default zvukovi sa WIN-a onda kod tebe nije problem do YT-a nego do samih zvucnika ili ko zna cega......Proveri zvucnike na drugom kompu ako mozes ovo je definitivno nesto u vezi hardvera....

Otkad sam se bio prebacio na beta player,koji sad vise nije beta,zvuk je mnogo tisi i uzasno me nervira jer moram da pojacavam kad gledam klip i onda da smanjujem za filmove i muziku.Mnogo cimanja:D

Opet mi se javio ovaj problem nakon par meseci. Jer ima neka nova resenja da probam?

moguće je da YT radi normalizaciju zvuka prilikom uploada i da su im te vrednosti niske.
sumnjam da se može srediti na kompu. možda nekakvo digitalno pojačanje (pre-amp)?

Meni sve radi normalno , ali se jacina zvuka izmedju razlicitih YT klipova dosta razlikuje . Za jedan moram da pojacam zvucnike na max , drugi tresti na low .

Svi online klipovi online imaju problema sa zvukom (osim onih koji rade preko wmp-a). Kao da ove najnovije verzije flash playera imaju neke smetnje.

Vrh Dno