Šta je novo?

Youtube i ostali video linkovi 2014

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Snima taksiste koji rade na crno....

Divlji taksisti rade na crno, nedozvoljeno uzimaju musterije, kradu od musterija (naplacuju voznje nekoliko puta vise nego sto je regularni cenovnik), usput ne placaju parking koji koriste, opet, bez dozvole. Covek koji ih snima je iz nekog razloga ogorcen (a sto ne bi bio, pogotovo ako je normalan taksista koji pokusava regularno da zaradi), oni mu za uzvrat prete i buse gume (ima drugi klip na njegovom yt profilu).

@Bahati
Au ***, koji fail. Mada me ne cudi, dobar deo njih tako zavrsi.

edit:
pretece me rapture

Koja stoka, i gdje je sad ta komunalna policija?!

Koliko vidim i ovi "divlji" taxisti su registrovani kao legalni taxisti, ne vidim sta je konkretno tu problem.

Koliko vidim i ovi "divlji" taxisti su registrovani kao legalni taxisti, ne vidim sta je konkretno tu problem.

Kako mislis kao legalni? :O
Zar nije zakonom uvedeno da tablice moraju da imaju TX na kraju, to je prvo sto nije legalno kod "divljih"...

Problem je sto se kradu musterije od taxi udruzenja koji su registrovani i placaju parkiranje kod aerodroma.

Većina njih vozi bez znaka na krovu, dakle najverovatnije ne pali taksimetar i nalaze mušterije kako ne bi smeli, uđu na terminal i vuku za rukave, pritom naplaćuju višestruko od normalne cene. Postoji taksi stanica, oni bi trebali tu da se poređaju i kako putnici izlaze sedaju u taksi koji je na redu. Nadam se da će im stati na put uskoro, a da ovom liku ništa neće faliti.

Mora da ima tx table i onu dozvolu grada sa slikom i imenom izloženom na vidljivom mestu u vozilu. Isto ovo rade ispred urgentnog centra. Divljaci. Verovatno bivši panduri ili neki polutamni likovi.

Pa vecina i ima XT tablice, zato sam i napisao.
Tu je onda neki drugi problem u pitanju.

Problem je sto rade na divljaka. Pausalno odredjuju cene odnosno udaraju po usima kao blesavi i to prolazi kod stranaca najvise posto nemaju pojma a i njima nije neki trosak da daju 20-30e za taxi.

Pa to je fazon kao za exit, jedne godine sam pitao na engleskom koliko kosta voznja od tvrdjave do sajma i kulov kaze 20e :d Oterao ga u p.m i onda sam seo u 128-icu koja se raspada (najblize vozilo bese) i voznja je kostala 200 din al' sam castio coveka.

Poslednja izmena:
kolko vidim na drugom klipu ni taj zlaja nije taksista,
ne kazem da nije vandalizam sto rade ti likovi al u kojoj razmeri kriminal cveta u ovoj drzavi
ljudii su male mace

Pa vecina i ima XT tablice, zato sam i napisao.
Tu je onda neki drugi problem u pitanju.
To sto ima TX table ne znaci da radi legalno. Kada te put nanese na aerodrom NT trazi mu racun za voznju, kazi da ti treba za firmu. Bas me zanima sta ce ti reci. Na snimku je olos neovejani

Vis-à-vis ovih "taksista"...
Neki dan sam isao na aerodrom i jedan od njih je usao u suprotan smer da izadje. Ko ne zna, kada ulazis imas rampu. Pritisnes dugme, podigne se rampa i ti udjes sa automobilom. Ovi drkosi cekaju i onda se zalete na coveka koji ulazi i primoraju da se vrati unazad. 5 minuta sam cekao dok se natezanje ko ce da popusti nije zavrsilo. Na kraju se covek koji je ulazio vratio da divljak izadje. Oni iz parking servisa se prave nevesti, kao i policija. Ne vide. I na okacenom YT snimku se moze videti, 10:26, dok prete coveku, plava devojcica seta u pozadini i ne intervenise.

Znas kad bih mu se vratio u rikverc da on nelegalno izadje - nikad, a ni tad.

Savet svima koji idu po familiju: uvek ima mesta 100 metara ispred civilnog ulaza. to je sa izlazne kapije u samom aerodromu 50m od vrata. 150 metara pesacenja, a izbegnete maltretiranje, ovu stoku, i placanje parkinga.

Wow :O
Sreca da i ovaj sto se zaustavio niju usao bar do pola kuce.
Zamisljam kako je stojati na livadi i tipa 50m od mene proleti takva grdosija :O Samo pokusavam da zamislim...

Au sunce ti, smrzao sam se kad sam video da je ona stencuga proletela kroz onaj pomocni objekat kao da je od kartona i kad sam video koliko je blizu ona druga pored kuce. Ne znam koja ih je sila sacuvala.

Zimske čarolije!

Omasih temu, evo nesto manje zabavno - mada zavisi od perspektive

Weasel uzivao sam dok sam gledao, tek ima poseban shmek ako volis Stoni :) Jel igras ti, jel igra neko sa foruma da znas ? :)

evo malo Lob-a sa ozbiljnih meceva:

[youtube]3qK6VQXEZ2Y[/youtube]

Poslednja izmena:
Weasel uzivao sam dok sam gledao, tek ima poseban shmek ako volis Stoni :) Jel igras ti, jel igra neko sa foruma da znas ? :)

evo malo Lob-a sa ozbiljnih meceva:

[youtube]3qK6VQXEZ2Y[/youtube]

Igram ja, naravno ne kao oni sa klipa :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno