Šta je novo?

Youtube i ostali video linkovi 2013

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo ti domaci jedan sa oktokopterom

au brate pa jel vidiš ti šta je ovaj koristio...

meni su interesantni ovi za par hiljada dinara što mogu da se kupe, da nabudžim nešto da se igram de ću da dam soma evra na zaje*anciju

Pa ja nisam tebi dao predlog sta da kupis vec sam okacio klip slicne sadrzine za koji mislim da ce mnogima biti zanimljiv:)

Helikopteri kojima mozes da izvodis trikove su skupi dosta. Takozvani 3d. Nije to samo obican helikopter i vestina. Ti od par hiljada sluze samo da naucis osnovne komande i za zezanje. Inace, nema kod njih (ovih osnovnih) mnogo budzenja jer jedva dizu i malo tezu bateriju, a kamoli da mu stavis kamericu ili nesto slicno.
Nebitno, imamo temu za rc modele :D

Prvi put snimljena

Ima li i jedan video sa tim zivuljkama pod dnevnim svetlom ?

Mislim da te vrste zive na dubinama gde je u sred dana manje od 1% dnevne svetlosti (zbog dubine), tako da jedino da upecaju jedno...

Ali sta radi rukama, totalni je manijak. :D

Lejm, smorio sam se ko hrcak gledajuci do pola. Bolje da je kupio retrovizore nego kameru.

Jako malo klipova ima na yt sa HD Chopperima a da ih ne voze kao bakice. Ovaj lik ga bar ne stedi a pritom ima i neki opsesivno kompulsivni poremecaj sto mu dodje kao bonus :d

Ma mislio sam na ulovljene primerke, sigurno se Roman i njemu slicni interesuju za ovakve egzoticne kucne ljubimce. :)

25 ___________

Najezih se.. danas je 14 godina, deo borbe na nebu i pad aviona sam gledao sa brda iznad kuce, 90% ljudi je mislilo da je oboren nato avion i da pada njihov pilot.

4. маја 1999. око 12 часова примећена је већа група НАТО авиона која је дејствовала у правцу Ваљева, углавном на фабрику муниције Крушик, као и на војна складишта у селу Причевић. Команду да полети добио је један од млађих официра. Међутим, потпуковник Павловић је телефонском везом наредио да се позвани пилот задржи и уместо њега је он полетео ка Ваљеву са својим авионом МиГ-29, № 18109. Убрзо се нашао над Ваљевом, међутим, после самог узлетања му се покварио генератор наизменичне струје тако да је остао без радара. Павловић се упустио се у неравноправну битку против 16 НАТО авиона, успео да их збуни и чак натера у бекство смелим наступањем али је, нажалост, убрзо, око 12:45, био погођен са три ракете, испаљене од стране холандских пилота са авиона F-16 фајтинг фалкон који су били западно од Тузле те их он није ни приметио. Погинуо је још у ваздуху. Остаци његовог авиона пали су у село Петница. Сахрањен је 6. маја 1999. на Бежанијском гробљу.[1]

Heroj, slava mu.

[YOUTUBE]TzhcGtBRUjQ[/YOUTUBE]

tata

[YOUTUBE]uJr3NeDxoN0[/YOUTUBE]

Svaki njegov video mi je vrh ali ovaj nema cenu.

Evo jedan video i od mene, nadam se da ne ponavljam. Usput da ne kacim ovdje linkove, za preporuku pogledati i ostale filmove "true facts about..." od istog autora.

dobio je vodu u kolenu :d

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno