Šta je novo?

youtube, facebook iz Kine?

Igoritza

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
19.10.2007
Poena
229
da li neko ima blage kako ici na jutub i fejsbuk, iz kine ?

ako znate za besplatan VPN, molim vas kazite mi, ako znate za neku drugu foru, i to mi recite.

kako se koristi onaj Tor ? otisao sam na sajt, video nauku, ko nuklearni reaktor, pa sam pobego odma sa sajta, ali ne mogu da nadjem drugo reshenje, jer ovi komunisti ne samo da su blokirali sajtove, nego na svakodnevnom nivou blokiraju i besplatne proksi sajtove i shta sve ne.

sad sam bash izvalio - uhvatim proksi, i otvori mi yt ili fb, i posle minut - umre ceo proksi. nece vise ni na jednu adresu. bukvalno su u real time-u blokirali proksi koji sam im ja dao na uvid .. :S:

krejzi chajniz pipl!

samo se ti zezaj, pa ce da te ustrele tamo na nekom stadionu pred publikom... |> kamo srece da mi naucimo nesto od njih, pa da tako javno streljamo korumpirane direktore i politicare i ove sto gledaju umesto da rade nesto |)))

elem za tor pokusaj da nadjes "tor browser", to ti je mozilla sa vec upakovanim svime sto ti treba, a psamo pokrenes "Start Tor Browser.exe". e sad ne znam kolko je lepo da ga koristis za yt jer ubijas bandwidht drugim korisnicima, tj efektivno ides kroz njih...

Njih vise radi kao real-time blockeri nego sto nas ima :D Citaj: njih vise radi na blockerima nego sto ima proxya :D

neverovatno. hvala i vizelu i danijelu, tor ne radi isto. kaze - no route to host error.

bokte, mami jedino preko fejsa mogu da se javim, znm da ga vi mrzite, ali je juzer frendli dosta, i zena samo tako zna da chita poruke, ona je iz druge price ..

ne zna dal sam ziv!

nema veze, sacu da sidjem do govornice,nije skupo pricati sa inostranstvom, ali i dalje ostaje problem, sto sam sad pokapirao da ovi blokiraju ama bash sve. ***, samo benchmark ferca 300 mb/s , svi ostali sajtovi iz evrope, ako se otvore, otvaraju se 5 minuta.

a da guglam sad zashto se ne otvara tor, ne vredi. ovde ima google - ali honkonshki, koji je isto cenzurisan potrebama kine.

izgleda da nishta od fejsbuka i yt-a.

nego - ako nadjem nekog srbina kom je 24/h ukljucen komp, i da mi postavi proksi iz svoje gajbe, oce to da radi ? to mi sada izgleda kao jedino reshenje ?

lele, bre .... meni je uključen komp 24/7, i na poslu i kod kuće. Ne znam kako mogu da ti pomognem .... da li bi moglo nešto preko onih programčića, da sa daljine upravljaš mojim kompom?

Poslednja izmena:
lele, muke... pa dokle si u toj Kini, preživećeš valjda bez FB i YT... :d

^^ nije u kini dok ne napise na faceu da je tamo
moram jace je od mene :D

nego - ako nadjem nekog srbina kom je 24/h ukljucen komp, i da mi postavi proksi iz svoje gajbe, oce to da radi ? to mi sada izgleda kao jedino reshenje ?
Ne vidim zasto ne bi / UStvari siguran sam da ce raditi a i proxy server nista lakse namestiti

Poslednja izmena:
ako se neko ne javi, dicu ti ja Proxy na mom kompu...

operator
to pronadji ako ne, mislim da ga imam nagde na hdd-u

kaki ste carovi, znao sam da mogu da rachunam na vas :) sacu da vidim ko mi je sve poslao priv, pa da javim ovde imam li ili nemam proksi ..

weasel, provalio si me :p sacu da blogujem po fejsu, ovde bash i ne mogu, hahahah

moram samo jedan komentar - dakle, kinezi shto voze aute, to niko ne vozi! audi A6 je ovde, ko Golf 2jka u srbiji, ne preterujem. te vrste limuzina koje prave Nissan, Toyota i Buick za kinu, toga u evropi nema - a to su avionchine od auta! brate, Honda Grandtourer - moj dream car od danas. :)

hidemyass.com :d

cudi me da nemaju svoju neku verziju fejsa ili yt,nulled :D

Poslednja izmena:
kinezi su od mene sakrili hajdmajes mnogo mnogo pre nego shto sam ja pomislio da hajd maj ess-ujem njih :)

iznogude, da ne maltretiramo magicmaster-a jer ne zna proceduru, aj zivota ti, kad vidish poruku, opichi mi jedan, pa mi shibni adresu i port na inbox :)

hvala veliko josh jedared

Standardan program koji stranci koriste je Freegate, to je u suštini softver koji automatski traži proxyje. Problem sa njim je što kineski border ruteri u poslednje vreme jako brzo banuju bilo kakve proxy-je, u nekim slučajevima rade i filtriranje URL-ova kad ideš preko njih. Ima i pozitivnih izveštaja o rezultatima sa ovim programom, možda zavisi preko koga izlaziš na net. Ako ti ovo ne upali, imaš PP.

A sto lepo ne uplatis lite paket na https://12vpn.com/ ? 35$ za godinu dana.Imas servere u US,UK,DE i mogucnost da se setas po njima kako hoces. Lite paket ima limit od 10GB mesecnog saobracaja...
US proxy ce ti zatrebati bar 5 puta u godini,i umesto da provedes pola dana jureci proxy koji radi taj dan i nikad vise,ovo ti je trajno resenje. Plus ovaj VPN provajder ima i proxy mod,da ti ne ide bzvz sav saobracaj kroz VPN i brzo spuca tih 10 GB nego samo odredjeni sajt ili app route-jes kroz VPN...

vratio se ja iz kine tebra :) Security kiss tunnel - besplatan servis koji radi bolje i od nekih placanih VPN-a.

I de su slike mladih kineskinja ? :D

U svakom slucaju,pomenuti VPN je zgodno imati,a nije puno para. Ja ga npr koristim za Spotify svaki dan :D :D

Lud si kao struja :D
A sad ozbiljno, Igoritza je obecao i obecano mora biti ispunjeno.

Zanimljivi rezltati, nema šta :D

Mnogo je jako sta google izbacuje u prve 2 pretrage. :D

Šta ćeš, to se traži :D

Vrh Dno