Šta je novo?

youtube download

Evo ti programčić...

Prilozi

• youtubegrabberv1.zip
    91.4 KB · Pregleda: 172
1. crossposting je zabranjen
2. ovo je pogrešan podforum (drugu temu si postavio u pravom)
3. upotrebi je**nu pretragu

Pošto su teme spojene moj prethodni post je izgubio smisao, molio bih nekog moderatora da ga obriše (pa posle i ovaj post :)).

Nisi napisao za koji browser, a ja cu dati primer za Operu 9.10.

Video downloader widget

Jednostavan je, samo iskopirate adresu clip-a sa youtube-a, a ekstenziju fajla promenite u .avi :type:

E, ovaj widget je extra :banana: Bas to sto treba. Thnx cheers

Pozdrav!
MrBigJump.gif

E da neotvaram novi thread jel moze neko da mi kaze dali je za gledanje clipova ( bez seckanja i chekanja nek se napuni buffer ) sa youtube dovoljno 512 kbps ? Naime imam 256 i video krene i radi jedno 10 sec ali onda ide buffer jedno 7-8 sec i onda opet radi jedno 5-6 sec i opet buffer i tako u nedogled a mene to nervira :wall: I da mrzi me da downloadiram...

E da neotvaram novi thread jel moze neko da mi kaze dali je za gledanje clipova ( bez seckanja i chekanja nek se napuni buffer ) sa youtube dovoljno 512 kbps ? Naime imam 256 i video krene i radi jedno 10 sec ali onda ide buffer jedno 7-8 sec i onda opet radi jedno 5-6 sec i opet buffer i tako u nedogled a mene to nervira :wall: I da mrzi me da downloadiram...

Da, 512kbps je dovoljno. A prosto resenje za tvoj problem je da odmah na pocetku kliknes pauzu i da sacekas malo da ga ucita, nema potrebe da downloadujes klipove.

Pozdrav

Mislim da se chovek snashao josh pre 11 meseci kada je ova tema otvorena :D

www.SkiniVidi.com - skidanje videa sa YouTube

Odlican domaci sajt za preuzimanje video klipova sa YouTube.

www.SkiniVidi.com

Dovoljno je prekopirati adresu video fajla koji zelite preuzeti, kliknuti na dugme i snimiti klip.
Fajlovi su u Flash Video formatu, i mogu se pregledati u besplatnom GOM Playeru (link za download playera postoji na sajtu)

Ja sam resio taj problem sa free download managerom.Samo kliknete desnim klikom pored gde se prikazuje you tube klip pa na download video with free download manager.Najbolja stvar je sto ovaj besplatni manager daje mogucnost da se skinuti .flv fajl odmah konvertuje u nekoliko ponudjenih formata medju kojima su divx,wmv,mpg...Program automatski instalira i free extenziju za firefox.Dosada nisam video jednostavniju opciju za skidanje you tube videa :)

http://files2.freedownloadmanager.org/fdminst3.exe

Kako skinuti video sa you tube-a u HD-u ili HQ?

Koliko sam upućen download ide tako što se prekopira url ali kad se klikne na HQ ili HD url se ne menja?

Da li postoji neko rešenje?

Mozes da skines sa keepvid-a. Idi na njihov sajt pa prekopiraj zeljenu adresu i ponudice ti da skines ili low ili high quality..

Poz

EDIT: malo sam okasnio ali moze i ovako:)

Poslednja izmena:
Pa pokušavao sam preko keepvid-a ali mislim da ako skineš high da je to standardni kvalitet a low je još gori. Probaću ponovo, hvala u svakom slučaju.

Bas tako
high quli... nema veze sa HDom

Moja greska:)

Poz

Da li neko zna sa kojim programom se moze izdvojiti zvuk u mp3 ili nekom drugom formatu iz video snimka?

AoA Audio Extractor

Oduvek koristim keepvid.com za skidanje u mp4 formatu. E sad, koje su još varijante za skidanje u boljem kvalitetu i nekom normalnom formatu, samo da nije glupi flv?
Pitam zato što neke klipove keepvid neće da skine (link ispravan a ne nađe ništa).
I zašto se to uopšte događa? Vidim ima report opcija za probleme, ali nikad da probam...

edit:
zapravo vidi video na linku, ali ne dobiješ linkove za download.
evo i primer:
http://www.youtube.com/watch?v=VsdzaEVeFEE

Poslednja izmena:
Najlaksi nacin za download HD videa sa youtuba je ovaj:
Pokrenite neki video (ne mora u HD, bitno da ima tu opciju) i u adress bar-u paste-ujte sledeci link:

javascript:window.location.href = 'http://youtube.com/get_video?video_id=' + swfArgs['video_id'] + "&fmt=22" + "&l=" + swfArgs['l'] + "&sk=" + swfArgs['sk'] + '&t=' + swfArgs['t'];

Snimite link u nekom notepadu da bi ga imali za svaki sledeci put kada vam zatreba...
Ako video nema HD vec samo HQ a vi zelite tu kvalitetniju verziju samo zamenite &fmt=22 sa &fmt=18 i tada bi trebao da skine HQ verziju videa...

:wave:

Poslednja izmena:
E hvala, probaću i jedno i drugo večeras. Interesuje me još nešto, ako neko zna, kako tačno sve to radi...
Ovaj HD downloader vidim ima opcije za avi i flv (normal quality) i mp4 (hq). Recimo neki video koji se može skinuti u sva tri formata, kako se on čuva na njihovom serveru, u kom/kojim formatu/formatima. Da li tu pri downloadu dolazi do konvertovanja/rekompresije? Kakav je izvorni fajl koji je neko uploadovao? Nemam nalog na yt pa ne znam koji se formati prihvataju.

edit:
Ona fora iz Rankovog posta radi izgleda super. Stavio sam &fmt=18 i krenuo je da skida mp4 onog videa za koji keepvid uopšte nije davao linkove. Nisam ostavio download jer trenutno skidam nešto drugo, kasnije ću i to, i da testiram onaj HD downloader.

Poslednja izmena:
Da neotvaram novu temu.
Da li postoji downloader koji bi radio sa operom a da podrzava neke od adult streaming:D sajtove. Imam orbit ali on radi samo za youtube.
Stvar radi sa IE+ RealPlayer ali me nervira sto moram stalno da otvaram IE, pa onda copy paste. A posto volim da " koristim zastitu " :d ne bi da koristim IE za ovakvu
vrstu surfanja.

Hvala!

Nazad
Vrh Dno