Šta je novo?

Youtube down

Yojinbo

rōnin
Banovan
Učlanjen(a)
18.12.2013
Poena
1,145
Da li neko zna sta se trenutno desava?
Posto je nedostupan preko aplikacije kao i youtube.com koji je down vec nekih 10ak minuta.

Kod mene isto ne radi YT.
Taman tako 10-ak minuta... :(

Dobro je, smara me burazer da mu ne radi youtube...rekoh mu da tripuje i da restartuje modem. Kad ono... [emoji1787]

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

He's down...
ad7539e23d5ce3f226da5ec44f463290.jpg

Sent from my HD1903 using Tapatalk

Gmail takodje ne funkcionise

Jutjub proradio

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Većina servisa je down trenutno. Sestra ludi jer ne može da uđe na Google classroom, kao imaju test, nikako da joj objasnim da nije do nje problem [emoji16]

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

I ja dobijam majmunce iz FF, al iz nekog razloga u Edge-u youtube radi, baguje malo al se ucita :D

Poslednja izmena:
Usrao sam se živ. Rek'o obrisao mi se nalog nekako [emoji28]

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Lol, da radi iz Edga i FF-a...

Poslednja izmena:
Mogu da potvrdim da Youtube i Gmail nerade.

Stavise, ja sam prvo mogao da pristupim gmailu, sa greskom da gmail ne moze da mi pristupi kontaktima.

Ali kada sam se izlogovao, nisam mogao ponvo da se ulogujem.

EDIT:
Da pojasnim. Youtube nije radio kad sam ulogovan. A radi izlogovan. I naravno, nije moguce se ulogovati.
Ko god je na Android telefonu, on je de fakto ulogovan, tako da njemu nece raditi.

Poslednja izmena:
Mislio sam da je do mene. Da mi klinac nije rekao da YouTube ne radi ne bih ni provalio. Gmail takođe...

Sent from my landline using Tapatalk

Neobicno zaista

Sent from my SM-N770F using Tapatalk

Meni od jutros na računaru ne rade ni Reddit ni Twitter (iz Firefoxa), s tim da mogu da pustim embedovane Tviter klipove po forumima.

Meni radi samo na TV jer je bio upaljen od jutros ali ni na jednom telefonu mi ne radi a ni na kompu.
Nadam se da nije neki data breach jer ne radi ni gmail a mnogi imaju vazne podatke tamo.

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

Koja frka kad nema G servisa par minuta :)

Meni youtube radi normalno od kada su javili da nigde ne radi, a kolegi pored mene ne radi. Haha. Mozda je fora, ko je ulogovan na gmail, da mu ne radi, a ja nisam ulogovan.

Poslednja izmena:
steta... mislim da bi vrhunac 2020. bio da puknu svi G serveri :D

Huawei strikes back [emoji3]

Po ovom tekstu pise da su ukradeni sertifikati zarazenih kompjutera.
Meni je jutros kompjuter prijavio da mi nedostaju neki tokeni iz cista mira (tokeni u windows kompjuteru ne neke pare), imam citac kartica licne/zdravstvene/bankovne sa instaliranim sertifikatima.

Jel treba da se brinem ?

Poslednja izmena od urednika:
Nazad
Vrh Dno