Šta je novo?

Your Uninstaller!2003 ?

• Začetnik teme Začetnik teme Dabar
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Dabar

Čuven
Učlanjen(a)
26.01.2001
Poena
619
Nedavno sam nabavio gore navedeni program, deluje mi interesantno, ali nije mi jasno zašto, posle instalacije, u listi instaliranih programa imam samo tri od gomile koje su mi instalirani na HDD-u. Zar ne bi trebalo da dotični program sam ubaci u listu sve moje programe? U helpu (koji je izrazito slab) nema ništa o tome. Ako neko koristi ovaj program, molio bih za savet. Ako je važno koristim W2K.

Dabar je napisao(la):
nije mi jasno zašto, posle instalacije, u listi instaliranih programa imam samo tri od gomile koje su mi instalirani na HDD-u. Zar ne bi trebalo da dotični program sam ubaci u listu sve moje programe?
nisam nikada koristio taj program, ali evo moje pretpostavke: taj prog verovatno u listu ubacuje samo one programe koji su instalirani POSLE njega - tj. one kojima je nadgledao instalaciju... verovatno...

Re: Re: Your Uninstaller!2003 ?

ZoNi je napisao(la):
nisam nikada koristio taj program, ali evo moje pretpostavke: taj prog verovatno u listu ubacuje samo one programe koji su instalirani POSLE njega - tj. one kojima je nadgledao instalaciju... verovatno...

Zvuči logično ali nije tako. Svi programi koji su prikazani u listi su mnogo ranije instalirani.

Re: Re: Re: Your Uninstaller!2003 ?

Dabar je napisao(la):
Zvuči logično ali nije tako. Svi programi koji su prikazani u listi su mnogo ranije instalirani.

ja sam ga imao na masini duze vremena, ali je formatom otiso i mrzelo me da ga vracam. kod mene je inace lista instaliranih aplikacija bila identicna listi u onom windowsovom Add/Remove programs. Jedino nije bilo onih XP hotfix gluposti

Nazad
Vrh Dno