Šta je novo?

Your mobile number has won 500,000 GBP

I meni su nudili tu sportsku stipendiju... umesto stotina hiljada funti :(
:d

Ovo sa milijem, to je reklama, neko će sigurno otići na sajt i pogledati , a nije skupa, uzmeš broj, uplatiš neki dodatak, i samo cepaj SMSove ... garant možeš i da se cenka ....

A ovo za pare .... i ja sam dobio 450 000 funti ... lucky me ..... taman pred novu godinu, milina jedna ....

Meni povećao ponudu! Inicijalno mi je ponuđeno 450k, ali samo par dana kasnije dobio sam ponudu za 530k! :d Čekam milion:p

ja imam u nigeriji 40 miliona, triput sam umro jer nisam slao cirkulativni mejl, neko je otkrio da mi je baba poreklom iz druge galaksije i naslednik sam zvezdanog sistema, i deda mraz me stalno zove na mail da zablejimo, a kuliram ga.

daj bre, manite se ovog, koliko GOD delovalo realno i ostvarivo - nije. niko nije stavljao vas mail u nekakav bubanj, niti vas broj telefona, niti slicno. dokel vise ova prica .. ? :) ko moj komshija sto je pre mesec dana uveo net, zove me da dodjem , jer je dobio milion evra (IE popup)

ja imam u nigeriji 40 miliona, triput sam umro jer nisam slao cirkulativni mejl, neko je otkrio da mi je baba poreklom iz druge galaksije i naslednik sam zvezdanog sistema, i deda mraz me stalno zove na mail da zablejimo, a kuliram ga.

daj bre, manite se ovog, koliko GOD delovalo realno i ostvarivo - nije. niko nije stavljao vas mail u nekakav bubanj, niti vas broj telefona, niti slicno. dokel vise ova prica .. ? :) ko moj komshija sto je pre mesec dana uveo net, zove me da dodjem , jer je dobio milion evra (IE popup)

Pre nekoliko godina dolazi Slovenac u jednu domaću banku i raspituje se da li je na njegovu firmu prispeo iznos od 5 MILIJARDI evra. Odlazi nezadovoljan što nije i ponovo dolazi sutradan. Opet ništa. Trećeg dana top menadžment zove sve nadležne da se u banci hitno okupe oko 19h uveče. Slovenac je u jednoj susednoj zemlji, u banci koja je većinski vlasnik pomenute domaće banke - pita gde su pare koje treba da dođu za njegovu firmu i preti da će sazvati konferenciju za štampu da pokaže kako posluju banke u Srbiji. Ljudi se iz banke razilaze oko 23h posle provere da nikakva uplata nije stigla. Sutradan stiže mail iz banke u susdnoj zemlji da je slučaj prijavljen policiji i Interpolu i da se Slovenac, ako dođe, prijavi policiji i ne pušta u banku. Kasnija provera pokazuje da je Slovenac suvlasnik firme (sa udelom 2 hiljade EUR) registrovane u Švajcarskoj sa kapitalom 6 hiljada EUR.

Slučaj pokazuje koliko su ljudi lakoverni i ne razmišljaju - naseli su Slovenac, top menadžment jedne ozbiljne domaće banke i top menadžment jedbe bar isto toliko ozbiljne inostrane banke. Radi orijentacije, 5 milijardi evra je otprilike četvrtina spoljnog duga Srbije. Pomenuta domaća banka je u privatizaciji kupljena za manje od 100 miliona evra. Boža Đelić se uvek slika na TV kada u zemlju ulazi 5 miliona evra, što znači da bi se za 5 milijardi slikala cela vlada :)

Ovo je i moja keva primila pre jedno 2 nedelje (doduse 7-7+1 takvih poruka). Koji su to mentoli, ej, jos drze mail adresu @hotmail, kakve konjine! :d

Ovo je i moja keva primila pre jedno 2 nedelje (doduse 7-7+1 takvih poruka). Koji su to mentoli, ej, jos drze mail adresu @hotmail, kakve konjine! :d

Pa šta je tu čudno kada ja moram između pola sata i sat vremena ovdašnjim "preduzetnicima" koja je razlika između zakupa normalnog domena tipa .rs ili .com i onog besplatnog tipa .freewebs.com

Needukovan narod totalno... Pa za nigerijsku varijantu je pričao operativac iz gradskog supa da je neki naš gedža naseo i isplatio im ukupno 45.000 EUR.

Eh, dosta su ljudi naivni kod nas ... znam ih puno (starije uglavnom) koji bi pali na ovakve scamming fore ...

Slična fora je i sa onim kovertama, kada ti pošalju neki ključ, i to je ključ od auta, i ti si ga već dobio, samo treba da kupiš knjuige u vrednosti 6000 dinara (a realno vrede 999 dinara) i gotovo, izvlače te 99 posto.

Kada nigerijci udju u dil sa Infostan-om, e onda krece veselje :d

Vrh Dno