Šta je novo?

You Tube problem

Egzotik

Cenjen
Učlanjen(a)
14.06.2011
Poena
169
You Tube mi konstantno odbija pregledavanje videa preko androida. Video sam napravio sam, i odradio upload na YT. Uredno ga otvaram preko PC dok preko telefona nece, video nije dostupan. Imam standardnu licencu. Kako da omogucim otvaranje ovog video materijala i na ostalim uredjajima?

Jesi li možda onemogućio gledanje na bilo čemu sem na kompu?

Iskreno cini mi se da nisam ni video neku opciju gde to mogu da ukljucim\iskljucim a pretrazio sam sve. Pored toga sto ne mogu da pregledam sa telefona, vidim da mi je video u nekim zemljama zabranjen, bar tako kaze YT.:trust: Inace account je ok " Good standing" nemam nekih prijava, zalbi itd. Ovo sa zabranom u nekim zemljama, kako je navedeno, i mogu da razumem. Mozda je problem u sadrzaju i pesmama koje su ubacene u sam video (autorska prava itd...) Upload videa sam radio preko nekog tutorijala sa neta step by step, pravio sam ga preko Movie Marker-a... Ali ne znam u cemu je problem i gde sam pogresio.

Ja imam slican problem. Pokazuje mi da nemam svojih video snimaka. Na telefonu mogu da vidim, na bilokojem drugom uredjaju ne mogu. Naprimer istoriju snimaka sto sam gledao na telefonu, mogu da vidim na televizoru

Prilozi

• IMG_20230818_101619.jpg
    IMG_20230818_101619.jpg
    79.1 KB · Pregleda: 17
Da li mogu da zabranim određenim ljudima da mi prate yt kanal?

Vrh Dno